Acasa Telefoane Posibilul Samsung Galaxy S3 surprins intr-o prezentare de la CES 2012

Posibilul Samsung Galaxy S3 surprins intr-o prezentare de la CES 2012

by Dragos Schiopu
Posibilul Samsung Galaxy S3 surprins intr-o prezentare de la CES 2012

Se anunta o veste buna fanilor Samsung Galaxy S, la CES 2012 ce a avut loc la Las vegas, s-a dat drumul unui zvon, incadrul unui clip video este surprins un smartphone ce se crede a fi defapt Samsung Galaxy S III.

Device-ul din imagine care se presupune a fi Samsung Galaxy S3, pare sa aiba buton „Home”similar cu cel al lui Galaxy S2, insa displayul acestui prototip este mult mai mare si incadrat intr-o carcasa mai subtire in partile laterale, iar marginile acestuia sunt rotunjite precum la iPhone 4/4s.

Posibilul Samsung Galaxy S3 surprins intr-o prezentare de la CES 2012

Este extrem de greu sa ne dam cu parerea despre acest smartphone care poate fi un nou terminal marca samsung sau chiar a treia generatie de Galaxy S.

Momentan nu exista informatii oficiale despre Samsung Galaxy S III, dar este posibil ca folosirea acestui gadget in filmul de prezentare a celor de la Samsung de la CES 2012 sa fie in scopul de a starni curiozitata pasionatilor de tehnologie dar si in mod special al presei. Nu ne ramane decat sa asteptam ca oficialii Samsung sa ne tina la curent cu noi informatii.

In filmuletul de mai jos puteti vedea faptul ca supranumitul iPhone Killer, adica Samsung Galaxy S3 isi face aparitia, mai precis in momentul 07:11 din cadrul prezentarii Video de peste 10 minute de la CES 2012.

Zvonurile aparute pe internet spun ca noul gadget Samsung va avea un procesor quad-core la 2.0 GHz, 1.5 GB RAM, display Super Amoled III de 4.65 inch, o camera foto de 10 megapixeli, memorie interna de 32GB plus slot de card, o baterie mult mai buna de 2250 mAh, o grosime de doar 9 milimetri, ceea ce il face sa se apropie foarte mult de cel mai subtire smartphone de pe piata si anume Motorola RAZR XT910. Pe langa toate acestea la lista carasteristicilor se adauga TouchWiz 5 si Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Alte doua noutati ce nu trebuie omise este dorinta celor de la Samsung de a face toate telefoanele rezistente la apa, dar si faptul ca Galaxy S3 va avea un ecran care va putea reda imagini tridimensionale, acum nu ramane decat sa vedem ce ne vor pregati cei de la Samsung pentru noul Galaxy S III.

Ce parere aveti? Exista posibilitatea ca acesta sa fie Samsung Galaxy S3?

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.