Acasa Jocuri Angry Birds Rio – un adevarat fenomen al momentului

Angry Birds Rio – un adevarat fenomen al momentului

by Dragos Schiopu

Unul din cele mai populare jocuri la ora actuala este Angry Birds, ce poate fi accesat atat pe iPhone, telefoane cu sistemul de operare Android dar si pe propriul calculator direct din browser.
Fenomenul pasarilor a dus la mai multe editii ale acestui joculet, astfel producatorii jocului au realizat un parteriat cu cei care au realizat filmul RIO si astfel s-a ajuns la o noua versiune numita Angry Birds Rio.

Noul joc aduce o noua poveste, noi inamici si 60 de nivele noi pe care trebuie sa le termini cu trei stele.

Fanii Angry Birds Rio se asteptau la o versiune 2.0 a jocului, ideea acestuia fiind adaptarea personajelor din film in acest joc care a devanit mai mult decat popular.

De aceasta data, in povestea din Rio De Janeiro, porcusorii morocanosi lipsesc, misiunea commandourile de pasari este aceea de asi salva surorile de la moarte, de a invinge maimute rele, dar si personajul principal din film, adica raul papagal Nigel. In cele 60 de nivele trebuie sa iti distrugi inamicii si la final sa controlezi noile pasari din Rio.

Din punct de vedere grafic, Angry Birds Rio este mai bogat in detalii ce ajuta la imbunatatirea nivelelor din joc, incepand de la colivii colorate, lanturi si o noua paleta de culori de aduce cu cele gasite in filmul Rio.

Controlul este similar, la fel de simplu si intuitiv, tot ce trebuie este sa lansezi pasarea din prastie, reglezi unghiul si astepti momentul potrivit.

Jocul Angry Birds Rio poate fi descarcat de pe Amazon App Store, Android Market sau Apple AppStore pentru cei care detin un iPhone, iPad sau iPod, dar se gaseste si online pentru cei care doresc sa-l joace pe propriul laptop sau calculator si in scurt timp si pentru telefoanele BlackBerry.

Mai nou Angry Birds este disponibil si pe Facebook, cea mai cunoscuta retea de socializare online la momentul actual.

s-ar putea sa-ti placa

6 comentarii

Bobonel 18-01-2012 - 03:20

Super tare joculetul, observ ca in ultima perioada aceste joculete pentru telefoanele mobile au castigat teren in fata jocurilor pe calculator.

Cristi 18-01-2012 - 03:21

Asta pentru ca omul are la el tot timpul smartphoneul: la scoala, facultate, job sau in oras.. si cand da de plictiseala mai baga un Angry Birds :))

Evenimente Iasi 18-01-2012 - 03:22

Da este adevarat, la Iasi unii nu se dau plecati cand sunt prin oras sau prin cluburi si mai baga un Angry Birds :))

jocuri cu masini 19-01-2012 - 22:15

Da este foarte frumos jocul ! L-am jucat 3 ore si am ajuns la nivelul 25 ! Sper sa il reiau cat de curand si sa il finalizez !

Comentariile sunt inchise.