Acasa Electrocasnice Noile televizoare Allview cu funcții smart oferă o experiență audio-vizuală desăvârșită

Noile televizoare Allview cu funcții smart oferă o experiență audio-vizuală desăvârșită

by Dragos Schiopu

Renumita companie producătoare de televizoare, telefoane, gadget-uri și multe alte dispozitive, produse chiar la noi în țară, respectiv în Brașov, a scos o nouă gamă de televizoare smart cu Android TV și Google Assistant, reușind să integreze cele mai noi funcționalități spre a le oferi clienților o experiență totală home entertainment. ePlay, așa cum au fost denumite de producători, reintegrează funcțiile smart într-o manieră mult mai simplă de utilizare, oferindu-le clienților posibilitatea de a alege și a se bucura de o mulțime de funcționalități noi precum: live TV, acces la internet și la aplicațiile preferate de video streaming, jocuri, interconectarea cu dispozitivele loT compatibile și gestionarea acestora printr-o simplă comandă vocală.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cu interconectarea dispozitivelor și cu accesul facil la informații de orice fel, televizoarele au fost supuse unei presiuni constante de a evolua, de a oferi mai multe servicii, pentru a satisface cerințele unui public tot mai pretențios. Astfel, au luat naștere Smart TV-urile care oferă facilități și funcții de interconectare ce răspund nevoilor curente ale utilizatorilor. Trendul pieței ne confirmă potențialul imens pe care Smart TV-urile îl au, de accea ne propunem să devenim lider de piață pe segmentul televizoarelor inteligente cu Android TV, certificate Google. Noua gamă de produse oferă utilizatorilor cea mai nouă experiență TV, cu cel mai ridicat nivel de securitate”, a spus Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Întreaga gamă de televizoare smart ePlay aduc în portofoliul Allview o nouă experiență de utilizare, un design modern, fără margini care se integrează perfect în orice spațiu din încăpere, formând un mediu ambiental cât mai plăcut. Dezvoltatorii din cadrul Allview au ales să folosească doar componente de calitate în realizarea noii game de televizoare, fapt pentru care au început prin integrarea unui panel de înaltă calitate la care se adaugă display-urile cu tehnologia VA (Vertical Alignment) capabile să ofere o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% în comparație cu tehnologia IPS. Totodată, tehnologia VA (Vertical Alignment) oferă o experiență de vizualizare foarte plăcută mulțumită culorilor vii, alături de un negru profund dar și un contrast nativ cu detalii fine.

În completarea întregului pachet de televizoare recent lansat de către Allview vin funcțiile speciale  precum: Dynamic noise reduction, MPEG noise reduction, Gamma setup, precum și cele 7 tipuri de vizualizare existente. Un alt factor foarte important ce clasează noile televizoare Allview în topul preferințelor utilizator este calitatea sunetului, fiind bine definit, clar, mulțumită difuzoarelor încorporate în incinte acustice dedicate și amplificatoarelor audio de clasă D de ultimă generație. Printre altele, în aceeași categorie se încadrează și funcția Dolby Audio, ocupând cu succes funcția amplificării experienței acustice a utilizatorului, redând un sunet perfect echilibrat.  

s-ar putea sa-ti placa