Acasa Portabile Noile tablete Toshiba Excite

Noile tablete Toshiba Excite

by Dragos Schiopu

Toshiba a anuntat trei noi modele pentru seria lor Excite de tablete pe baza de Android, doua dintre acestea fiind capabile sa intreaca iPad Retina si sa rivalizeze cu Nexus 10 in privinta rezolutiei. Toate trei ruleaza Android 4.2 – Jelly Bean – si vor ajunge in magazinul online Toshiba pe data de 25 iunie, fiind disponibile la scara mai larga de pe data de 7 iulie.

Modelele Excite Pro si Write sunt primele tablete Toshiba care vor avea rezolutie de 2560 x 1600, si procesoare Nvidia Tegra quad-core. Modelul Pure are rezolutie mai scazuta si un procesor Tegra 3, dar si pretul este pe masura.

Excite Pro

toshiba-excite-proExcite Pro are un monitor de 10.1 inch PixelPure IPS cu o densitate de pixeli de 300 ppi. Procesorul este sprijinit de 2 GB de DDR3 RAM si 32 GM de memorie interna, cu posibilitatea de a utiliza un card microSD. Tableta are pozitionate pe spatele sau difuzoare stereo de calitate, marca Harman Kardon, care functioneaza cu tehnologie de procesare audio DTS Premium Voice Pro pentru a oferi un sunet cu bas natural si egalizare audio.

Pe fata se afla o webcam de 1.2 megapixeli  iar pe spate se gaseste o camera F2.2 de 8 megapixeli, capabila de raza dinamica mare precum si capacitati panoramice si tehnologie de stabilizare a imaginii. Aceste caracteristici sunt completate de porturi micro-HDMI si micro-USB. Pretul sugerat pentru acest model este de 499.99 dolari.

Excite Write

toshiba-excite-writeModelul de top al seriei Excite se numeste Write, care impartaseste multe dintre caracteristicile modelului Pro, dar ecranul acesteia este protejat de Corning Gorilla Glass 2. Acest model vine si cu un TruPen, pentru a digitiza scrisul de mana sau luarea de notite.

Adresata studentilor si artistilor din mediul digital care au nevoie de mobiltiate, modelul Write vine cu o versiune complete de ThinkFree Office Movile pentru Android precum si cu o aplicatie TruCapture care utilizeaza camera de 8 megapixeli a tabletei pentru a inregistra scrisul de pe tabla si pentru a putea converti imaginea in ceva ce poate apoi fi utilizat pentru referinta mai tarziu, sau pentru a fi folosite in prezentari sau documente. Pretul sugerat pentru Excite Write este de 599.99 dolari.

Excite Pure

toshiba-excite-pureA treia, si ultima, noua tableta din seria Excite, este modelul Pure; modelul pentru cei cu un buget redus. Modelul va avea o rezolutie de 1280 x 800 cu tehnologie AutoBrite, si include 1GB de DDR3 RAM si memorie interna solida de 16 GB, cu posibilitatea de a o mari cu un card microSD, toate acestea sprijinind un procesor Tegra 3. Excite Pure are o camera de 3 megapixeli pe fata – dar nici una pe spate – si porturi micro-HDMI si micro-USB. Pretul sugerat pentru Excite Pure este de 299.99 dolari.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.