Acasa Computere Noi zvonuri in legatura cu sistemul de operare Windows 9

Noi zvonuri in legatura cu sistemul de operare Windows 9

by Dragos Schiopu

Echipa de dezvoltare software si hardware, Microsoft, a facut in mod public pentru presa, o noua imagine cu viitorul sistemul de operare Windows 9. Se pare ca de data aceasta, design-ul si caracteristicile se potrivesc perfect cu conceptele lansate de alte companii, in favoarea manipularii utilizatorilor.

Windows 9, precum succesorul sau Windows 8, va dovedi in timp, cum echipa de la Microsoft a reusit sa dezvolte una dintre cele mai inovatoare platforme de lucru. In comparatie cu alte sisteme de operare, acesta va beneficia de un update special pentru securitate, intrucat utilizatorii s-au plans de unele lucruri de la Windows 8.

Cei de la Microsoft au mai anuntat ca viitorul  lor sistem de operare s-ar putea sa se lanseze la sfarsitul anului viitor.

Meniul acestuia pare sa fie total schimbat fata de interfata cu care ne-am obisnuit pana acum, cu mai multe elemente grafice atragatoare si tranzitii specifice. Se pare ca au renuntat la deschiderea acestuia intr-o pagina fullscren, si au integrat toate iconitele intr-un meniu window, lucru care merita apreciat. Pe langa toate acestea, firma producatoare a lui Windows 9, a promis ca viitorul meniu pentru sistemul lor de operare va beneficia de o customizare mult mai in detaliata. Meniul a fost impartit in doua, partea din stanga aducand mai mult catre interfata din Windows 7, iar pictogramele din dreapta adaptandu-se la design-ul futurist din Windows 8.

Windows 8, pentru Microsoft, nu a fost un real succes, cota de piata a acestuia scazand radical, si ajutand totodata la ridicarea treptata a lui XP si Windows 7 cu 75 %. In ciuda faptului ca Windows 7 este printre cele mai vandute sisteme de operare, cei de la Microsoft promit ca vor scoate support-ul pentru acesta, eliberand angajati in favoarea deschiderii si lansarii noului lor sistem de tip software.

Compania, a garantat faptul ca viitorul platformei de operare Windows 9, va beneficia de o adaptare unica pe dispozitivele mobile, cu elemente customizabile, si preferentiale, in asa fel incat toate companiile producatoare de content si telefoane sa beneficieze cu usurintade acest sistem in mod gratuit.

Puteti urmari mai jos o serie de capturi prinse in sistemul de operare Windows 9:

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Ovidiu GSM 16-07-2014 - 20:42

Toate bune si frumoase,mai putin cu planurile de intrerupere a suportului pentru Windows 7.

Arbunea Ionut 16-07-2014 - 20:48

Intradevar, eu sunt utilizator de Windows 7, si vreau sa ma mut in curand pe Windows 8, dar parca nu ma indur sa renunt la interfata asta atat de prieteneoasa.

Comentariile sunt inchise.