Acasa Jocuri Unturned, un joc pentru toate varstele

Unturned, un joc pentru toate varstele

by Dragos Schiopu

Unturned, asa cum a fost denumit de catre creatorul sau Nelson Sexton, a ocupat primele locuri dintre jocurile preferate de pe STEAM. Se pare ca acesta, nu numai ca a devenit viral printre iubitorii platformei de gaming, dar se zvoneste ca va fi lansat si pe console, precum Xbox, PSP Vita, PlayStation si Wii. 

Unturned este un joc interactiv, care combina cele mai iubite elemente din gaming intr-un mod cat mai simplist, acordand atentie exclusiva gameplay-ului. O combinatie nebuna intre Dayz si Minecraft, a facut ca acest joc sa fie foarte apreciat in randul gamerilor. La varsta de numai 16 ani a autorului Nelson Sexton, jocul ofera utilizatorului cea mai placuta experienta intr-o lume apocaliptica, in care resursele de hrana si apa sunt cele mai importante.

Jocul beneficiaza de un sistem de crafting, prin care jucatorul va putea sa isi faca propriile unelte si materiale de constructii in favoarea eficientizarii muncii din activitatea petrecuta in joc. Arme de foc, arme albe, si alte tip-uri de unelte pot fi folosite pentru a supravietui impotriva zombiilor. Pentru inceput fiecare jucator isi va cauta resurse de hrana si unelte, intocmai pentru a se apuca inainte de venirea serii de taiatul copacilor, in favoarea construirii unei cladiri.

Grafica acestuia este asemanatoare jocului Minecraft, dar putin imbunatatita si cu un engine mult mai satisfacator pentru playeri, intrucat experienta de gaming este mai fluida datorita platformei pe care a fost conceput, facand abstractie de banalul JAVA folosit la crearea lui Minecraft.

Sunetele si efectele sunt foarte realistice, cu o ambianta placuta, desprinsa parca dintr-o padure tropicala, plina de animale si insecte. Pe langa toate acestea jocul are si modul de multiplayer, care ii permite fiecarui jucator sa combata cu usurinta apocalipsa insotit de un prieten.

Jocul la momentul de fata este in stadiul de beta, dar update-urile sunt realizate numai cu ajutorul cerintelor jucatorilor, si oferirii unei experiente cat mai usoara pe un asemenea mod de Zombie Survival.

 

s-ar putea sa-ti placa