Acasa Tehnologie Noi designuri pentru Google Glass

Noi designuri pentru Google Glass

by Dragos Schiopu

Google pregateste cu maxima atentie lansarea de noi modele de Google Glass. Acestia dorind sa puna acum si un mare accent pe partea de design, lasand putin si partea de performanta.

imageAsa ca, Google a adaugat o gama mai larga de rame care au fost conepute de catre un designer belgian. Prin acest mod dorind sa se puna o fata la moda pentru ochelarii care poseda specificatii de tipul high-tech.

Noile tipuri de ochelari vor putea fi cumparate cat de curand, startul dandu-se pe 23 iunie. Cu aceasta data veti putea alege dintre cinci cadre diferite, dar si in opt culori.

Noile perechi de ochelari Google Glass sunt primele modele care incearca sa treaca peste modelul clasic, un model care nu a fost foarte indragit de catre utilizatori, majoritatea caracterizandu-i ca si cum ar fi dedicati pentru tocilari. Ochelarii sunt foarte atragatori, iar ei vor gazdui o unitate de calcul si un ecran mic, ecran care poate fi teleportat in campul vizual, acesta avand marele avantaj de a putea fi controlat cu ajutorul vocii, dar si cu un touchpad montat in partea dreapta.

Probabil noile modele vor stimula vanzarile, acest lucru dupa ce la inceputul anului Google a pus spre vanzare Google Glass cu suma de 1.500 de dolari.

Chiar daca Google Glass a impresionat foarte multe persoane, este bine de stiut ca trebuie sa se concentreze foarte mult pe partea de aspect. Nu vor fi foarte multe persoane care vor iesi din casa cu o pereche de ochelari neatragatori, mai ales ca de multe ori trebuie sa te uiti intr-un anumit mod pentru a putea focaliza imaginea.

Insa marea problema pe care o acuza utilizatorii este simetria ochelarilor. Acestia povestesc ca Google Glass iti va oferi o fata asimetrica, dispozitivul acela de calcul venind mai mult ca un bandaj. Ei caracterizeaza acea parte a ochelarilor ca si o piesa de lego neatragatoare.

s-ar putea sa-ti placa