Acasa Tehnologie Ce mai pregatesc cei de la Apple

Ce mai pregatesc cei de la Apple

by Dragos Schiopu

Primul mare eveniment Apple al acetui an ia startul azi, iar intreaga lume este curioasa sa afle daca aceasta companie ne va uimi cu un produs care va marca intreaga piata tehnologica. Bineinteles ca vom gasi schimbari majore, cum ar fi sistemul de operare iOS 8 si noua versiune a sistemului pentru calculatoare : Mac OS X.

appleproducts

Cei de la Apple vor sa revolutioneze piata electronicelor pentru casa si masina, de asemenea au de gand sa lanseze cateva device-uri benefice pentru confortul nostru. Compania isi va lansa propriul Car-Play care promite sa doboare toate celelate produse asemanatoare, spre cel al companiei Toyota. Acesta poate usura deplasarea in trafic, poate gasi rute mai scurte si mai neaglomerate, dar favorizeaza divertismentul soferului si al celorlalti pasageri. Noul iOS 8 va fi compatibil cu noile device-uri pentru casa, care vor avea un design incantator, dar si o calitate nemaintalnita pana acum.

iBeacon este una dintre cele mai performante aplicatii care permite localizare spatiilor mici, in orice oras din lume. Acesta te ghideaza spre locul in care poti cumpara bilete sau orice altceva dorestu. Este o aplicatie foarte utila pentru cei care calatoresc mult si vor sa castige timp.

DSC05957_620x414_610x407

iPad-ul este probabil una dintre cele mai puternice inventi ale celor de la Apple. Milioane de tineri il folosesc zilnic pentru a comunica, dar cel mai mult pentru a se distra. Se zvoneste ca si acesta va suferi modificari in perioada urmataore de timp.

Noile casti sunt gandite de catre Apple pentru a reduce consumul de energie, fiind prevazute cu senzori care permit pornirea si oprirea acestora ori de cate ori sunt scoase din urechi. Acesti senzori automati pot detecta momentul exact in care castile sunt scoase sau reintroduse, iar continutul multimedia rulat va fi oprit, respectiv reluat. Acesti senzori reduc,bineinteles, si zgomotul ambiental care ne produce uneori un disconfort atunci cand ascultam muzica. Aceste casti sunt compatibile cu toate device-urile Apple .

GENAPLHNDFREEE_1371382331

s-ar putea sa-ti placa