Acasa Tehnologie NetCamp 2011

NetCamp 2011

by Dragos Schiopu

Anul acesta, mai exact pe 22 noiembrie 2011 are loc a cincea ediție a NetCamp, la hotelul Crowne Plaza. Pentru cine nu știe, NetCamp este primul eveniment din România dedicat antreprenoriatului online și dezvoltării de proiecte web.

Anul acesta NetCamp vine cu ceva nou față de anii anteriori: se vor organiza mai multe micro-evenimente, ce vor oferi un mix de informații de ultimă oră, atât pentru viitorii antreprenori, cât și pentru companiile ce activează în online.

Micro-evenimentele sunt: START-UP NOW! – unde participanții vor afla cum se ajunge de la o idee șa un proiect web; MOBILEDEV – unde se vor reuni actualii dezvoltatori de aplicații mobile, dar și cei care doresc să abordeze acest domeniu pe viitor; WEWORKWEB – o întâlnire a dezvoltatorilor, designerilor și managerilor din companii de web development; NET START-UP – o competiție de idei și proiecte dedicate Internetului, unde cea mai bună idee poate câștiga 1000 de euro.

NetCamp 2011 este organizat de Evensys în parteneriat cu Nokia, Microsoft, Vodafone, BCR și Ursus.

Pentru înregistrare și program, accesați www.netcamp.ro.

Dacă ești dezvoltator Qt, web, java, flash sau dezvoltator de jocuri, te aștept la MobileDev să stăm la un suc de vorbă despre aplicațiile mobile și viitorul acestora. MobileDev este susținut de Nokia.

Ne vedem acolo?

s-ar putea sa-ti placa

0 comentariu

Mr Gadget 02-11-2011 - 11:32

As fi venit, daca eram in tara 🙁