Acasa Portabile Apple Watch a fost supus la unele dintre cele mai dure teste

Apple Watch a fost supus la unele dintre cele mai dure teste

by Dragos Schiopu

xca

Acum ceva timp cei de la Apple au anuntat lansarea unuia dintre cele mai asteptate ceasuri din lume, ceasuri inteligente daca stam si ne luam dupa performanta si facilitatile pe care le ofera. Apple Watch a devenit in ultimul timp tinta tuturor interanutilor si in special a celor pasionati de IT, vrand totodata sa il supuna la cat mai multe teste, sa afle cu adevarat calitatea si rezistenta materialelor din care a fost conceput. Asa cum bine stiti, dezvoltatorii de la Apple obisnuiesc sa foloseasca de cele mai multe ori metalul, astfel incat sa ii ofere fiecarui dispozitiv un plus in fata tuturor testelor la care va fi supus.

Intrucat noul ceas inteligent s-a dovedit a fi destul de rezistent in fata testelor simple, de data aceasta totul devine ceva mai diferit, punandu-l in postura de a fi impuscat, inghetat s-au chiar aruncat in aer, intocmai pentru a se afla cu adevarat daca noul Apple Watch merita apreciat din punct de vedere al calitatii.

Desigur, testele efectuate nu sunt tocmai relevante daca stam bine si analizam modul in care au fost initiate, intrucat nimeni in viata reala nu ar vrea sa isi treaca ceasul prin asemenea chinuri. Singurele probleme intampinate pana la momentul de fata cu privire la Apple Watch au fost intalnite la senzorul haptic, fapt pentru care, unii utilizatori au avut mai mult de asteptat pana ca produsul sa le fie livrat in varianta corecta si fara probleme.

Cei de la FullMag sunt initiatorii acestor teste, sunt cei care au distrus unul dintre cele mai scumpe ceasuri inteligente din lume. Asa cum puteti viziona si in clipurile video de mai jos, noul ceas Apple a fost impuscat cu un glont de calibrul 50, scufundat in azot lichid si aruncat in aer.

Apple Watch in combinatie cu Nitrogenul lichid:

Apple Watch a fost impuscat cu un glont de calibrul 50:

Apple Watch a explodat in combinatie cu Hidrogenul si alte cateva substante:

s-ar putea sa-ti placa