Acasa Tehnologie NAVITEL® lanseaza RE900 FULL HD – solutia 2-in-1 pentru soferi

NAVITEL® lanseaza RE900 FULL HD – solutia 2-in-1 pentru soferi

by Dragos Schiopu

Navitel a lansat un nou produs, NAVITEL RE900 FULL HD, ce imbina caracteristicile unui DVR de tip Full HD si un navigator GPS cu harti offline. Acest dispozitiv este echipat cu CPU Cortex-A7 Quad Core, ce are o frecventa de 1.300 MHz. Totodata acesta se bazeaza pe un sistem de operare fiabil Android™, dispozitivul este prevazut cu un ecran tactil color de 5 inci, cu rezolutie de 1280х720. De acum poti avea la indemana muzica, dar si filmele preferate intrucat memoria interna a acestui dispozitiv este de 16GB.

De asemenea exista un slot pentru carduri SD/SDHC de pana la 64GB pentru stocarea hartilor de navigatie suplimentare si a fisierelor media. Imaginea oferita de ecran este clara atat in lumina puternica de la soare, cat si noaptea pe intuneric. NAVITEL RE900 FULL HD este echipat cu o camera moderna OmniVision cu sticla in 5 straturi, cu un unghi larg de vizualizare de 140°, care permite inregistrarea video de o calitate excelenta.

Rata de cadre de 30 fps asigura inregistrarea clara atat pe timp de noapte, cat si pe parcursul zilei. Microfonul sensibil al NAVITEL RE900 permite inregistrare audio de inalta calitate. Senzorul G incorporat este esential pentru pastrarea materialelor critice realizate in timpul accidentelor rutiere. Acesta este activ cand automobilul accelereaza la viteza mare, franele sunt activate in mod obisnuit sau atunci cand o activitate neobisnuita este detectata aproape de vehicul.

NAVITEL RE900 FULL HD este perfect pentru o navigare eficienta la nivel local si global. Pentru navigatie offline, dispozitivul dispune de harti preinstalate din 43 de tari europene, inclusiv Rusia, Belarus, Kazahstan si Ucraina. Toate hartile sunt supuse actualizarilor online gratuite pe intreaga durata de viata a dispozitivului. Hartile suplimentare pot fi achizitionate prin intermediul meniului principal al programului: Meniu> My Navitel> Achizitionare harti. Programul va ajuta, de asemenea, sa actualizati hartile si programele existente, daca este necesar.

Preinstalate pe NAVITEL RE900 FULL HD sunt hartile pentru urmatoarele tari: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Cipru, Republica Ceha, Croatia, Danemarca, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Ucraina, Marea Britanie, Orasul Vatican.

Iar pentru cei ce isi doresc acest dispozitiv trebuie sa cunoasca faptul ca acesta vine la pachet, pachet ce contine:

  • Navigare DVR NAVITEL RE900 Dispozitiv FULL HD;
  • Suport auto (parbriz);
  • Incarcator auto 12/24 V;
  • Cablu USB;
  • Manual de utilizare;
  • Card de garantie;

Acest dispozitiv NAVITEL RE900 FULL HD se poate achizitiona la pretul de 129 euro.

s-ar putea sa-ti placa