Acasa Telefoane Noile moto g6 si moto e5 ofera experiente superioare de utilizare

Noile moto g6 si moto e5 ofera experiente superioare de utilizare

by Dragos Schiopu

Motorola si-a prezentat in cadrul unui eveniment la nivel mondial ce a avut loc in Sao Paolo, Brazilia, cele mai noi game de dipozitive, Motorola moto g6 și moto e5. Noile familii de dispozitive moto g6 si moto e5 sunt concepute pentru a oferi o valoare exceptionala clientilor, la un pret competitiv. In urma cu cativa ani, cei de la Motorola si-au propus sa dezvolte smartphone-uri cu specificatii premium la un pret accesibil pentru cat mai multi oameni.

Gamele de produse moto g si moto e ofera combinatia perfecta de functii pentru consumatorii care nu doresc sa faca un compromis cand vine vorba de calitate, stil sau experienta. Dispozitivele ofera si Moto Experiences, functii care deblocheaza oportunitati din universul AI (inteligenta artificiala). Astfel noile game de dispozitive va pot oferi urmatoarele:

  • camera inteligenta si performanta solida;
  • proiectate sa impresioneze si construite sa creeze;
  • utilizare intensiva si autonomie extinsa;
  • ecran mare, baterie mare si hello divertisment;
  • ecran mai mare si o ergonomie superioara;

Ca in cazul tuturor telefoanelor Motorola, Google Photos5 este galeria implicita in care se stocheaza toate pozele si videoclipurile. Astfel, toate amintirile au copii de siguranta realizate automat, cu functie de cautare si pot fi accesate, partajate si editate cu usurinta de pe orice dispozitiv. Pe de alta parte toate caracteristicile, functiile si specificatiile produsului pot varia in functie de operatorul mobil si pot suferi modificari fara o notificare prealabila sau o obligatie de notificare.

Anumite caracteristici, functii si specificatii de produs pot depinde de retea si pot face obiectul unor termeni, conditii si costuri suplimentare. Cel mai indicat ar fi sa consultati detaliile produsului oferite de operatorul dumneavoastra mobil inainte de a efectua o achizitie.

s-ar putea sa-ti placa