Acasa Portabile MWC 2015: Pebble Time Steel a fost prezentat

MWC 2015: Pebble Time Steel a fost prezentat

by Dragos Schiopu

Daca acum o saptamana cei de la Pebble anuntau noul lor smartwatch pe nume Time, la MWC 2015 acestia au prezentat Pebble Time Steel, o versiune mai scumpa a ceasului inteligent care vine cu un aspect aproape identic cu cel al primului model insa cu specificatii putin diferite.

Chiar daca este o versiune mai scumpa, exista multe asemanari intre cele doua versiuni. Vorbim astfel despre acelasi display e-ink color, aceleasi butoane de pe margine precum si acelasi sistem de operare. Una din imbunatatirile care ar putea explica pretul marit al ceasului este bateria care ofera un plus de viata cu pana la trei zile, astfel incat devine un smartwatch ce trebuie incarcat o data la 10 zile. Totusi in urma adaugarii unei baterii mai generoase, Pebble Time Steel a primit si un plus de grosime de 1 mm ceea ce, cred eu, este aproape insesizabil.

In ceea ce priveste designul, Pebble Time Steel va fi disponibil in trei variante cu culori diferite: auriu, negru si argintiu. De asemenea fiecare ceas va dispune de cate doua curele, una de otel si una din piele. Totusi daca nu ne sunt pe plac cele doua, le putem schimba la fel ca in cazul ceasurilor obisnuite. Totodata o alta noutate a versiunii Time Steel, dupa cum o spune si numele, este carcasa de otel.

Pe KickStarter acesta a reusit sa stranga o suma de 13.000.000 de dolari chiar daca obiectivul era de 500.000. Tot de aici acesta poate fi comandat pentru suma de 250 de dolari.

pebble time steel

s-ar putea sa-ti placa