Acasa Tehnologie LG G FLEX 2, disponibil in precomanda la Vodafone (P)

LG G FLEX 2, disponibil in precomanda la Vodafone (P)

by Dragos Schiopu

Lansat la inceputul anului la CES, LG G Flex 2 este de azi disponibil in precomanda la Vodafone. Acesta vine la un pret special de 199 de euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 39. Mai mult chiar, toti utilizatorii care inregistreaza o precomanda in perioada 3 martie – 19 aprilie, vor primi gratuit si o carcasa speciala. De asemenea, clientii Vodafone pot opta si pentru noul smartphone LG Leon, telefon care functioneaza cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si ofera un ecran generos de 4.5 inch.

Pentru precomanda puteti vedea oferta Vodafone aici. Pe langa cadoul de mai sus, dupa cum veti putea vedea pe site, primiti cadou si un card de memorie Kingston de 16Gb.

LG G Flex2

Despre specificatiile tehnice ale telefonului, a scris deja colega mea atunci cand s-a lansat la CES, si puteti citi despre ele aici. Eu am sa reamintesc doar cateva caracteristici care mi-au atras atentia inca de la lansare:

  1. Modul de incarcare rapida a bateriei, este vorba de functia Fast Charge care permite incarcarea acumulatorului de 3000 mAh in maxim o ora, peste 50% in 30 de minute.
  2. Carcasa de pe spate, care are functie de „auto-vindecare”, nu stiu daca va mai amintiti despre acele zgarieturi care dispareau de pe suprafata telefonului in circa 20-30 de minute.
  3. Procesorul Qualcomm Snapdragon 810, cel mai puternic procesor al momentului.

Oferta Vodafone G G Flex2

 

s-ar putea sa-ti placa