Acasa Portabile MWC 2015: Nokia N1 a atras atentia curiosilor!

MWC 2015: Nokia N1 a atras atentia curiosilor!

by Dragos Schiopu

nokia-n1-mwc-2

Nokia nu s-a facut remarcata cu nimic de cand a fost cumparata de catre cei de la Microsoft. Compania avea sanse mari sa devina una dintre cele mai bune de pe piata cu toate ca cei de la Microsoft le-au facut o oferta extrem de buna. Nokia de cand a fost cumparata de catre cei de la Microsoft nu a mai venit cu absolut nici-o noutate sub brandul propriu, toate produsele fiind lansate sub numele celor de la Microsoft. De data aceasta cei de la Nokia si-au facut aparitia la MWC 2015 unde au prezentat noua lor tableta.

Tableta Nokia N1 a venit ca un fulger la lansarea de la MWC 2015, atunci cand nimeni nu se mai astepta sa mai vada vre-un produs sub brandul de Nokia. Device-ul celor de la Nokia beneficiaza de unul dintre cele mai modate sisteme Android din lume, cu caracteristici proprii si metode de utilizare diferite. Conform celor prezenti la MWC 2015, se pare ca tableta celor de la Nokia a fost asociata cu un iPhone 6 Plus supradimensionat, sau cu un iPad mini.

Nokia N1 imbina doua dintre cele mai importante caracteristici pentru o tableta, simplitatea si eleganta. Tableta pe langa unele dintre cele mai bune specificatii de pe piata mai beneficiaza si de un design extrem de atragor. Are un ecran de 8 inch, carcasa din aluminiu usor curbata pe margini, oferind astfel o senzatie destul de placuta la atingere.

Nokia se pare ca s-a inspirat de la cei mai buni, s-a inspirat de la marile companii si a integrat doar partile bune ale acestora. Cu toate ca este un terminal Android, cei de la Nokia au ales sa integreze propriul lor launcher, Z Launcher ce promite sa ofere o interfata mult mai atragatoare si mai stabila pentru utilizatori.

Pe partea de specificatii sta destul de bine venind cu un procesor de 2.3Ghz si 2GB de memorie RAM. Tableta in comparatie cu altele de pe piata se misca extrem de bine, momentele de lag fiind date uitarii.

s-ar putea sa-ti placa