Acasa Diverse Apple se lauda cu numarul mare de terminale mobile vandute in 2014

Apple se lauda cu numarul mare de terminale mobile vandute in 2014

by Dragos Schiopu

Men are silhouetted against a video screen with Apple and Samsung logos as he poses with Samsung S3 and Samsung S4 smartphones in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica

Apple este una dintre cele mai mari companii din lume producatoare de gadget-uri si produse IT. De cele mai multe ori Apple a fost prima companie ce a venit pe piata cu unele dintre cele mai revolutionare dispozitive. Apple in comparatie cu Samsung se poate lauda cu un numar mult mai mare de telefoane vandute in anul 2014.

De cele mai multe ori dezvoltatorii de la Apple s-au laudat cu o suma de afaceri de zeci de milioane de ori mai mare fata de Samsung cu privire la numarul de terminale mobile vandute. Apple cu toate ca nu produce o gama mai variata de produse precum cei de la Samsung, ramane de fiecare data in prim plan, atat pentru numarul mare de utilizatori cat si pentru milioanele de device-uri vandute in intreaga lume.

Conform ultimului raport oficial al Gartner se pare ca Apple a reusit sa vanda aproximativ 74,8 milioane de telefoane, mai exact cu 1.8 milioane mai mult fata de cei de la Samsung. Cei de la Verge nu sunt de aceeasi parere cu raportul postat de catre cei de la Gartner, afirmand ca Samsung a vandut 83.3 milioane, iar Apple numai 50 de milioane. Apple a castigat mult cu ultimele telefoane lansate, iPhone 6 si iPhone 6 plus, care au reusit sa aduca extrem de multi bani in visteria companiei.

Acum cei de la Samsung vor putea sa demonstreze in sfarsit cat de vandute sunt produsele lor in comparatie cu cele de Apple, tinand cont ca acum cateva zile compania a lansat doua dintre cele mai ravnite terminale mobile ale anului 2015, mai exact Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. Cu toate acestea, din urma au inceput sa vina unele dintre cele mai putin cunoscute astfel de companii ce promit sa depaseasca toate cifrele de vanzari ale celor de la Apple si Samsung.

Dupa parerea mea Apple a scazut drastic in ultima vreme, Samsung crescand si acumuland mai mult respect din patea fanilor.

s-ar putea sa-ti placa