Acasa Telefoane MWC 2015: A fost prezentat Blackphone 2

MWC 2015: A fost prezentat Blackphone 2

by Dragos Schiopu

Acum ceva timp va vorbeam despre cel mai sigur telefon din lume pe nume Blackphone. De ceva timp acesta poate fi cumparat de pe eMag iar mai nou la MWC 2015 s-a vorbit despre o noua versiune a celui mai sigur telefon din lume si anume Blackphone 2.

In cadrul MWC 2015 Silent Circle au reusit sa impresioneze publicul cu anunturile facute asta deoarece acestia vor lansa Blackphone 2, telefon care va fi insotit si de catre o tableta ambele cu niste sisteme de operare imbunatatite astfel incat securitatea sa fie la un nivel cat mai inalt.

Blackphone nu vine doar cu un sistem de operare imbunatatit ci si cu niste specificatii mai bogate. Vorbim astfel despre un ecran Full HD de 5.5 inch cu protectie Gorilla Glass 3, un procesor Qualcomm octa-core si o memorie RAM de 3GB. Bateria are de asemenea o capacitate mare de 3.060 mAh.

O alta noutate ar fi aceea ca Blackphone 2 va dispune de un magazin online securizat de unde utilizatorii sa-si poata procura diferite aplicatii.

Blackphone 2 va avea un pret de aproximativ 630 de dolari si va fi lansat in vara acestui an astfel incat nu vom avea de asteptat foarte mult timp.

Sincer sa fiu imi place foarte mult ideea de telefon cu o securitate sporita deoarece doar asa vom putea sa ne bucuram de intimitate atunci cand folosim internetul.

blackphone 2

s-ar putea sa-ti placa