Acasa Tehnologie MWC 2015: Ceasul inteligent ZenWatch a celor de la Asus a fost lansat!

MWC 2015: Ceasul inteligent ZenWatch a celor de la Asus a fost lansat!

by Dragos Schiopu

sads

Asus este cunoscuta drept una dintre cele mai bune companii din lume producatoare de dispozitive IT. Asus s-a facut remarcata prin mai multe device-uri de foarte buna calitate. Dezvoltatorii au intotdeauna grija sa faca unele dintre cele mai bune device-uri din lume, sa configureze fiecare produs astfel incat sa ii multumeasca pe toti. La MWC 2015 ASUS a iesit in evidenta cu unul dintre cele mai inteligente ceasuri din lume, ASUS ZenWatch. ZenWatch este primul gadget de acest fel a companiei si cu toate acestea este extrem de bun atat prin performanta cat si prin materialele de foarte buna calitate folosite in conceperea lui.

Ceasul a fost pentru prima data anuntat la IFA 2014, unde ii s-au prezentat cateva dintre caracteristici. Dar iata ca dupa mai bine de un an dispozitivul celor de la ASUS a iesit in sfarsit in evidenta la MWC 2015, loc unde a fost si lansat oficial.

c2

Pe piata la momentul de fata tot mai multi producatori se zbat sa scoata unul dintre cele mai inteligente ceasuri din lume. Cei de la ASUS sunt de parere ca ceasul lor isi va face loc in top-ul celor mai bune din lume cu toate ca exista o competite extrem de mare.

In privinta design-ului ceasul sta destul de bine facand o analogie la display-ul usor curbat cat si la celelalte elemente ce se pot adapta foarte usor la orice tip de costum sau tinuta mai lejera. Ceasul ar putea sa intre in competite cu Motorola Moto 360 care de altfel este extrem de bine lucrat si foarte aspectuos. Specificatiile sunt asemanatoare cu cele de la LG G Watch R si Samsung Gear Live.

Display-ul este de 1.63 inch cu o rezolutie de 320 x 320 in spatele caruia isi face aparitia un procesor Snapdragon 400 tactat la o frecventa de 1.2Ghz. Ceasul are o memorie RAM de 512MB, beneficiaza de Bluetooth 4.0 cat si de un spatiu de stocare de 4GB flash. Pe langa toate acestea produsul celor de la ASUS mai beneficiaza si de un senzor special cu ajutorul caruia poate sa masoare ritmul cardiac al purtatorului.

Din pacate ceasul va fi disponibil in preajma sarbatorilor de iarna, cei de la ASUS avand nevoie de ceva timp pentru al produce in serie.

s-ar putea sa-ti placa