Acasa Diverse MWC 2015: Google+ se schimba in ceva mai bun!

MWC 2015: Google+ se schimba in ceva mai bun!

by Dragos Schiopu

2eee

De fiecare data cand cei de la Google au anuntat un nou produs in online, utilizatorii au fost curiosi sa testeze calitatea si noile caracteristici. De foarte multe ori unele servicii au esuat in privinta utilizatorilor intrucat nu ofereau prea multe optiuni iar oamenii se plictiseau rapid. Cei de la Google atunci cand au lansat Google+ se asteptau sa intreaca in cateva luni de zile numarul de utilizatori a celor de la Facebook, dar din pacate mai mult au esuat in privinta aceasta.

Conform ultimelor informatii primite de la Google se pare ca propria lor retea de socializare Google+ se imparte in mai multe segmente, facand astfel mult mai profitabila intreaga platforma. Destramand Google+ in mai multe bucati s-a instaurat si un nou director, intocmai pentru ca totul sa iasa bine si fara probleme. ,,Voiam doar sa confirm ca zvonurile sunt adevarate. Sunt entuziasmat sa conduc produsele Google Photos si Streams.” a confirmat Bradley Horowitz despre zvonurile auzite in ultima saptamana. ,,Este important pentru mine ca aceste schimbari sa fie intelese si percepute ca niste schimbari pozitive aduse ambelor produse şi modului în care acestea ajung la utilizatori.” a mai relatat acesta pentru fanii Google+.

Din ce in ce mai mult Google se schimba, compania capata o alta forma, un alt aspect dar si alte module cu ajutorul carora sa atraga cat mai multi utilizatori. Seful actual al Google+ este de parere ca aceasta platforma nu a fost o idee prea buna inca de la inceput, Facebook fiind de zeci de ori mai mare si foarte greu de intrecut. Nu sunt publicate foarte multe informatii cu privire la aceasta mutare a celor de la Google dar asteptam sa vedem ceea ce vor decide sefii in conformitate cu noile schimbari pe care vor sa le faca la platforma retelei de socializare.

Conform acestora, Hangouts, platforma de comunicatii va deveni standalone si mult mai usor de accesat de catre utilizatori.

s-ar putea sa-ti placa