Acasa Computere MSI Cubi, un mini-calculator extrem de inteligent

MSI Cubi, un mini-calculator extrem de inteligent

by Dragos Schiopu

msi cubi

Sistemele de mici dimensiuni incep sa prinda cat mai mult pe piata de IT si tehnologie. Avand un consum mic si o performanta ridicata, noile mini-computere ce sunt lansate pe piata incep sa acapareze tot mai multi utilizatori, facandui astfel sa renunte la vechile sisteme de dimensiuni foarte mari si cu un consum de energie electrica destul de ridicat. Desigur, un asemenea calculator nu se va compara niciodata cu unul de mari dimensiuni, insa puterea de calcul si functiile pe care le are sunt suficiente cat pentru navigare pe internet, multimedia si poate ceva gaming.

Daca pana acum nu ai gasit o solutie pentru un calculator care sa iti satisfaca toate nevoile, iti putem recomanda MSI Cubi, care s-ar putea ca pe viitor sa devina unul dintre cele mai bune atat ca performanta cat si dimensiuni.

Odata cu anuntul facut de catre cei de la Intel, in privinta unor procesoare de mari performante si cu un consum scazut de energie electrica, tot mai multi producatori au dat startul unei noi ere a calculatoarelor facandu-le mult mai silentioase si mai compacte. Majoritatea sistemelor de pe piata, ce au asemenea dimensiuni nici macar nu beneficiaza de un sistem activ de racire. Pe langa toate acestea, mini-computerele sunt foarte ieftine si includ o gramada de avantaje.

Asa cum este ilustrat si in imaginea de mai sus, MSI Cubi este ideal pentru orice utilizator. Mini-computerul celor de la MSI vine in doua variante de culori, cu carcasa alba si neagra, diversificand astfel o intreaga gama din care utilizatorii sa aleaga in functie de preferinte. Noul produs va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii martie, avand un pret de la 290 de euro pana la 500 de euro, in functie de variantele alese de catre client. Intregul pachet este Ultra Low Voltage si beneficiaza de o placa grafica de la Intel, HD Graphica: Celeron 3250U, Pentium 3805U, Core i3-5005U si Core i5-5200U.

s-ar putea sa-ti placa