Acasa Jocuri Star Wars Battlefront se pregateste de lansare

Star Wars Battlefront se pregateste de lansare

by Dragos Schiopu

star wars battle front

Dupa lungi asteptari, se pare ca in sfarsit compania s-a decis sa scoata la iveala noul lor joc video. In ciuda faptului ca jocul a durat extrem de mult pana sa ii fie oferita o data de lansare, se pare ca producatorii au facut un lucru minunat.
Conform ultimelor zvonuri ce circulau pe internet de luni bune, se pare ca noul Star Wars Battlefront ar fi cel mai bun si mai atragator joc de tip FPS din istorie, intrucat actiunea se petrece in universul Star Wars. Intrucat in anul 2015 urmeaza lansarea unui nou film bazat pe tematica Star Wars, dupa mai bine de zece ani, se pare ca vom avea parte de cele mai controversate aparitii atat din punct de vedere a jocurilor video cat si a filmelor.

Cei de la Electronic Arts au anuntat in sfarsit o data oficiala de lansare pentru Star Wars Battlefront, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Conform spuselor acestora, se pare ca noul lor joc video va fi prezentat ca de fiecare data la conferinta Star Wars Celebration, in luna aprilie a acestui an.

„Suntem foarte incantati sa va impartasim faptul ca Star Wars Battlefront va face parte din Star Wars Celebration luna viitoare in Anaheim, California in perioada 16 – 19 aprilie. Nu am putut gasi un loc mai bun sau mai potrivit pentru a debuta oficial jocul, decat la evenimentul care celebreaza universul Star Wars si legiunile de fani care s-au indragostit de el.” au relatat producatorii EA pe Twitter.

Noul joc a fost realizat de catre dezvoltatorii studiourilor DICE, cei care au facut inteaga serie de jocuri Battlefield sau Mirror’s Edge. Cei de la EA Games, au confirmat inca din luna octombrie a anului trecut o posibila aparitie a jocului Star Wars. Conform spuselor acestora, se pare ca noul lor joc video va fi disponibil spre vanzare incepand cu luna decembrie a anului curent. Din pacate la momentul de fata nu exista un trailer concludent prin care sa ne facem o impresie in privinta gameplay-ului si a graficii.

s-ar putea sa-ti placa