Acasa Portabile MP3 Player Philips MiniDot SA5DOT02BN/12, un MP3 pe care si-l permite oricine

MP3 Player Philips MiniDot SA5DOT02BN/12, un MP3 pe care si-l permite oricine

by Dragos Schiopu

Stim ca bateria telefoanelor inteligente nu tine prea mult si nu de putine ori ni se intampla sa ramanem fara baterie atunci cand suntem prin oras sau intr-un mijloc de transport in comun. Majoritatea persoanelor folosesc telefonul mobil si pentru a asculta muzica astfel incat aceasta activitate mai consuma si ea putina baterie. Totusi cred ca bateria telefonului ar putea avea o autonomie mai mare daca nu l-am mai folosi pentru a asculta muzica, inlocuindu-l astfel cu un MP3 Player. Astfel m-am gandit sa va prezint un MP3 Player al celor de la Philips foarte accesibil si simpatic totodata.

Incep prin a spune faptul ca acesta are un pret de aproximativ 100 de lei și este un gadget foarte portabil care ne poate oferi muzica atunci cand nu mai avem baterie la telefon. De asemenea datorita gamei largi de culori, acesta poate fi privit si ca pe un accesoriu care sa ne ofere un stil propriu.

Poate ca sunteti curiosi cat timp puteti asculta muzica pana cand va trebui sa incarcati iar MP3-ul. Ei bine acesta are o autonomie uimitoare de pana la 6 ore. 6 ore de ascultat muzica departe de incarcator. Suna bine nu? De asemenea si incarcarea este foarte rapida, 6 minute fiind mai mult decat suficiente pentru a putea asculta muzica timp de o ora.

Capacitatea acestuia este de 2GB, deci incap destul de multe melodii. Portul pentru casti este unul Jack 3.5mm iar acestea vin la pachet cu MP3-ul care dispune si de un port microUSB astfel incat sa putem copia melodii de pe calculator pentru a le putea asculta mai apoi la MP3.

Poate ca un defect al acestui MP3 este faptul ca nu dispune si de un Radio FM care sa ne mai ofere si alte melodii atunci cand suntem plictisiti de ale noastre. Astfel vom fi nevoiti sa adaugam mereu melodii noi.

Asadar, puteti cumpara acum MP3 Player-ul Philips MiniDot de pe eMag cu doar 113 lei.

mp3

s-ar putea sa-ti placa