Acasa Telefoane Noi zvonuri despre iPhone 6s si iPhone 6s Plus

Noi zvonuri despre iPhone 6s si iPhone 6s Plus

by Dragos Schiopu

KGI Securities ne dezvaluie o serie de specificatii despre iPhone 6s si iPhinee 6s Plus. Acestea nu vor avea un design schimbat, dar vin cu ceva imbunatatiri la capitolul hardware, dar nu numai. Pentru a evita celebrul test de bending (indoire), cei de la Apple vor folosi un aluminiu mult mai bun.

iPhone-6-aplicatii-iDevice.ro-1

Apple lucreaza la viitorul flagship si vrea sa corecteze toate problemele pe care le-a avut atat iPhone 6, cat si iPhone 6 Plus. Pentru inceput, americanii vor folosi un aluminiu din seria 7000, care este cu 60% mai rezistent decat actualul material. Poate ca aceasta informatie este cam exagerata, dar cei de la Apple sunt constienti de greseala pe care au facut-o cu iPhone 6 Plus, iar pentru a recastiga increderea utilizatorilor este nevoie ca viitorul terminal sa reziste viitorului test de bending (pe care multi il vor posta pe youtube).

Avand in vedere detaliile legate de viitorul material in realizarea carcasei, ce se ascunde sub ea este mult mai important. Ambele terminale vor veni cu noul chipset A9 dezvoltat de Apple alaturi de 2GB de memorie RAM. O alta imbunatatire este si rezolutia camerei, aceasta fiind de 12MP (cea de pe iPhone 6 si 6 Plus are 8MP).

Momentan acestea sunt doar speculatii, dar cei de la KGI Securities au avut mereu dreptate in legatura cu specificatiile viitoarelor terminale Apple, deci aceste detalii ar putea fi cat mai aproape de cele reale.

s-ar putea sa-ti placa