Acasa Tehnologie Mobile Apps Meetup

Mobile Apps Meetup

by Dragos Schiopu

Pe 10 aprilie are loc Mobile Apps Meetup sau mai pe scurt intalnirea dezvoltatorilor de aplicatii mobile. La acest eveniment putem sa dezbatem idei sa aflam care sunt actualele tendinte in domeniu si cum ne putem monetiza aplicatiile.

mobileapps

 

Mobile Apps Meetup va avea loc in cadrul evenimentului Mobile Marketing Forum, cel mai mare eveniment anual dedicat dezvoltarii aplicatiilor mobile. Dupa cum am spus mai sus evenimentul va avea loc pe 10 aprilie la Howard Johnson Hotel Bucuresti.

La acest eveniment puteti intra doar pe baza invitatiei (dati click aici pentru a obtine o invitatie). Atentie, locurile sunt limitate deci profitati si inscrieti-va cat mai repede daca vrei sa participati la un eveniment din care aveti foarte multe de invatat.

De ce sa participi la acest eveniment? In primul rand ai sansa sa te intalnesti cu actuali dezvoltatori de aplicatii mobile care te pot indruma si iti pot da sfaturi utile pentru a deveni si tu un dezvoltator de succes. Pe langa asta, ceea ce conteaza este si obtinerea de venituri din aplicatii. La acest eveniment vei afla cele mai noi tehnici de monetizare ale aplicatiilor mobile.

La acest eveniment pot participa manageri, specialisti marketing si dezvoltatori de software. Deci, daca aveti de gand sa va inscrieti la acest eveniment intrati aici si completati formularul. Nu uitati ca numarul de locuri este limitat.

s-ar putea sa-ti placa