Acasa Telefoane Zvonuri despre Nexus 6

Zvonuri despre Nexus 6

by Dragos Schiopu

nexus 6Pana in acest moment nu sunt foarte multe zvonuri aruncate pe internet, dar un lucru este stiut de toata lumea, tot cei de la LG sunt cei care se vor ocupa in continuare de noua generatie marca Nexus. Acest lucru probabil este datorat de faptul ca LG a mai colaborat cu Google si pentru alte dispozitive Nexus, unde putem remarca bineinteles Nexus 4, Nexus 5 si  LG G Pad 8.3, se pare ca au devenit parteneri pentru mai multe generatii, au si motive, ultimele dispozitive sunt performante si la un pret foarte bun.

Un alt aspect pe care il consider prioritar este si faptul ca LG a crescut extrem de mult in ultima perioada, dar mai ales, au adus telefoane inteligente si tablete care pot purta insigna de premium. Trecand peste, se asteapta ca noul Nexus 6 sa fie o versiune putin mai dezvoltata a telefonului LG G3, putand sa aiba chiar niste dispozitive de top prezente in G3. Totodata, zvonurile indica ca Nexus 6 va avea un ecran Quad HD la o rezolutie de 1,440 x 2,560 de pixeli, un procesor pe 64 de biti, dar si un aparat de fotografiat de 16 megapixeli.

Nexus 5 seamana izbitor de mult cu LG G2, de aceea ne asteptam ca si noul Nexus 6 sa semene intr-o oarecare masura cu noul LG G3. Despre G3 se stie ca va fi lansat undeva in jurul lunii mai, zvonurile spunand despre acesta ca va avea un ecran 2k cu un display de 5.5 inch, dar si un procesor Qualcomm Snapdragon 805, care s-ar putea sa fie in comun si pe G3 si pe Nexus 6.

Ramane totusi de vazut si asteptam cu interes noul Nexus 6, probabil vom avea ocazia sa-l vedem pentru prima data in luna iunie, atunci cand cei de le Google sustin o conferinta anuala. Intr-o proportie destul de ridicata pot spune ca Nexus 6 va merge dupa acelasi model ca predecesorii sai, adica calitate si pret scazut, nu am vazut altundeva un raport calitate/pret mai bun decat pe dispozitivele Nexus.

Voi ce va asteptati sa aiba noul Nexus 6, sa vina oare acesta preinstalat si cu Android 4.5?

s-ar putea sa-ti placa