Acasa Jocuri QuizUp disponibil acum si pe Android

QuizUp disponibil acum si pe Android

by Dragos Schiopu

quizupextrasCel mai popular joc de cultura generala prezent pe iOS a lovit zilele acestea si telefoanele care ruleaza sistemul de operare Android (de la 4.0 in sus).

Dupa ce au strans deja cateva milioane de utilizatori pe iOS dezvoltatorii s-au gandit ca este o idee foarte buna sa se extinda si pe alte platforme, oferind posibilitatea multor alti utilizatori de telefoane inteligente sa isi etaleze cunostiintele. Pana in acest moment pe QuizUp s-au inregistrat peste 10 milioane de utilizatori, iar o pondere foarte ridicata dintre acestia sunt si activi. Ce mi-a placut la QuizUp este faptul ca sunt intrebari foarte diversificate pentru toate gusturile, pana in acest moment fiind peste 200 de mi de intrebari si peste 400 de subiecte, acestea variind de la emisiunile TV, carti, sport, muzica si chiar ceea ce ne intereseaza pe noi, tehnologie.

Pe langa, QuizUp are cel putin doua caracteristici specifice, ceea ce se pare ca a determinat succesul pe iOS, adica un gameplay asincron foarte bine facut si continutul generat de catre utilizator.

Prima caracteristica va permite sa jucati impotrivia prietenilor sau pur si simplu cu straini alesi aleator in timp real. Jocul va parea ca se joaca chiar acum, dar, de fapt, jocul se face pe baza unui set de raspunsuri diferite inregistrate anterior, adica va fi foarte greu sa nimeresti aceeasi intrebare de doua sau mai multe ori.

quizupIar cea de a doua caracteristica permite utilizatorilor sa prezinte propriile intrebari cu privire la subiectele pe care acestia le simpatizeaza, in acest fel numarul intrebarilor prezente pe QuizUp cresc de la o zi la alta.

Ceea ce m-a impresionat la aplicatie este faptul ca este o retea de socializare putin mai diferita fata de restul, adica sunt clasamente, poti adauga alte persoane la prieteni, se vede cate castiguri ai, etc, va las sa-l descoperiti, sunt sigur ca nu va veti mai desparti prea curand de telefon sau tableta.

Daca doriti sa il incercati link-ul de descarcare din Google Pay este acesta.

s-ar putea sa-ti placa