Acasa Telefoane Microsoft vrea sa inlocuiasca sistemul Android cu Windows 10 cu ajutorul unui ROM

Microsoft vrea sa inlocuiasca sistemul Android cu Windows 10 cu ajutorul unui ROM

by Dragos Schiopu

windowsandroid

Cei de la Microsoft isi dau silinta in asa fel incat sa acapareze tot mai mult piata de produse it si tehnologie. Compania a devenit una dintre cele mai competitive din lume, atat pentru partea de device-uri portabile cat si pentru cele stabile, avand unele dintre cele mai bune produse IT. Cu toate acestea, compania nu se opreste aici, vrand sa lanseze un ROM cu ajutorul caruia sa se inlocuiasca sistemul de operare Android cu Windows 10.

Compania a dezvaluit cateva informatii cu privire la aceste subiect, cat si a viitorului lor sistem de operare pentru terminale mobile si desktop, Windows 10. Microsoft a incheiat un parteneriat cu cei de la Xiaomi, prin care prosesorii modelului Mi4 produs de chinezi, va putea sa aiba Windows 10 ca sistem de operare. Conform spuselor celor de la TechCruch se pare ca noul sistem de operare pe care vor cei de la Microsoft sa il integreze in telefoanele celor de la Xiaomi va fi capabil sa ii multumeasca pe toti utilizatorii, beneficiind de toate serviciile oferite de Microsoft.

Ambele sisteme din pacate nu vor putea rula impreuna, insa utilizatorii vor putea sa schimbe din nou in Android daca nu sunt de acord cu functiile si optiunile introduse in Windows 10. Cei de la Microsoft au ales sa incheie acest parteneriat cu cei de la Xiaomi pentru a introduce acest sistem de operare pe terminalele lor mobile, din doua motive. China are cea mai mare populatie din lume, atat ca numar de locuitori cat si ca utilizatori a sistemelor ROM pe terminalele mobile, astfel, cei de la Xiaomi fiind cei mai mari producatori ai tarii, au acaparat o comunitate extrem de mare de utilizatori de ROM-uri, fapt ce ii incurajeaza pe dezvoltatorii de la Microsoft sa faca acest pas.

Windows 10, conform spuselor celor de la Microsoft va fi disponibil peste catva luni.

s-ar putea sa-ti placa