Acasa Telefoane Marshall London, un telefon cu doua jack-uri audio

Marshall London, un telefon cu doua jack-uri audio

by Dragos Schiopu

Marshall London este un telefon cu un design dedicat pasionatilor de muzica. Acest telefon vine cu doua jack-uri audio, astfel se pot conecta doua casti audio. Telefonul are si un design care tinde spre seria premium a castilor audio a celor de la Marshall. De exemplu, nu avem doua butoane de volum, ci un buton rotativ ca la MP3-urile mai vechi de culoare aurie.

Marshall London

Marshall este o companie ce produce diverse device-uri audio, insa se pare ca introduce un smartphone premium pentru muzica. Acest telefon are doua difuzoare frontale, precum seria HTC One. Insa compania Marshall se lauda ca aceste difuzoare redau cel mai bun sunet.

Hardware-ul este insa unul entry level. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 410 alaturi de Wolfson WM8281 Audio Hub. Memoria RAM are 2GB, iar cea interna 16GB. Telefonul vine si cu conectivitate 4G.

Display-ul este unul de 4,7 inci HD 720 IPS protejat de Corning Gorilla Glass 3. Camera principala are 8MP cu auto focus, iar cea frontala are 2MP.

Autonomia va fi foarte buna, deoarece bateria are 2500 mAh, iar procesorul este unul eficient energetic. Rezolutia ecranului contribuie si ea la autonomie.

Telefonul va avea un pret destul de mare si anume 600 de dolari. Pentru un telefon cu un hardware entry level, pretul este cam mare, insa este un telefon premium.

marshall-london

s-ar putea sa-ti placa