Acasa Computere Microsoft Arc Touch – Usor, flexibil, sensibil

Microsoft Arc Touch – Usor, flexibil, sensibil

by Dragos Schiopu

Am avut ocazia sa testez un mouse cu totul deosebit. Microsoft Arc Touch este o ciudatenie care dupa ce il folosesti cateva zile e greu sa te mai desparti de el. A ajuns si acesta sa fie carat in geanta alaturi de celelalte 1000 de gadgeturi pe care le iau cu mine zi de zi.

Inainte de a va povestii mai multe despre el si de a va prezenta flmuletul in care i-am facut unboxing, vreau sa enumar cateva puncte forte ale lui dar si punctele slabe.

Bile albe:
– Mic si usor il face ideal pentru laptop, mai ales cand are un conector wireless cat unghia.
– Pe cat de mic e conectorul pe atat de bine functioneaza, l-am testat pe o raza de 10 metri si functiona perfect. Va dati seama ca de la 10 metri intr-o alta camera e cam greu sa vezi monitorul ca sa iti dai semaa daca chiar merge perfect.
– tehnologia Blue Track, deja sunt super incantat de ea de la Microsoft Laser Wireless 5000.
– Dimensiunile mici ale lui.
– Modul interesant de deschidere prin indoire.
– Designul deosebit, atrage priviri.
– Sensibil, acopera pe o distanta scurta suprafata celor doua monitoare de asemenea are mare precizie, tot datorita tehnologiei Blue Track

Bile negre:
– Vibratile de la scrol. Prima oara am avut o senzatie ciudata cand am vazut ca se simte.
– Lipsa unor striati, ceva de genu, pe scrool, underi facea sa nu nimeresc fara sa ma uit la mouse zona de scrool. Adica as fi preferat sa detectez prin atingere zona de scrool si sa stiu cand degetul se afla in aceea zona.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Petre Danutz 22-05-2011 - 16:55

am citit titlul si nu intelegeam ce este. am vazut pozele si ma asteptam la altceva dar cand am vazut in review ca e un mouse ( apropo foarte bun si acest review) nu mi-a venit sa cred. e foarte foarte subtire….:))):)))):)))):)))):))). oricum arata ciudat dar imi place conectoru ala usb…..foarte mic….si ideea cu magnetu.

vlad 25-05-2011 - 15:48

imi place la acest mouse materialul din care este facut ceea ce il face foarte flexibil,mai ma fscinat si faptul ca este foarte subtire si are de asemenea si un usb tot la fel de subtire ca el, ma intreb cat o costa pentru ca mar tenta sa il cumpar.,cred ca a fost o idee buna a celor de la microsoft sa scoata un asemenea mouse

Comentariile sunt inchise.