Acasa Tehnologie MEmoji, aplicatia cu care iti transformi selfie-urile in emoticoane

MEmoji, aplicatia cu care iti transformi selfie-urile in emoticoane

by Dragos Schiopu

Cati dintre noi trimitem mesaje, vorbim pe chat sau postam comentarii pe internet fara sa folosim emoticoane? Acestea reprezinta o parte importanta a comunicarii scrise, mai ales atunci cand ceea ce dorim sa spunem nu poate fi exprimat in cuvinte. Cum ar fi daca emoticoanele pe care le folosim sa fie chiar expresiile noastre faciale?

MEmoji

Am putea afla folosind MEmoji, o aplicatie ce iti permite sa capturezi selfie-uri, in format gif sau static, pe care le poti personaliza cum doresti si folosi in discutii in locul clasicelor emoticoane.

MEmoji iti permite sa capturezi si videoclipuri pe care le poti posta ulterior pe Instagram sau poti face fotografii pe care le poti impartasi pe retelele de socializare. Principala functie a aplicatiei insa ramane crearea de emoticonuri cu propria fata, avand in vedere ca videoclipuri si poze poti face si cu camera implicita a telefonului.

Mesajul producatorilor aplicatiei pentru utilizatorii IOS este urmatorul: „Daca ai vazut vreodata un emoticon si te-ai gandit ca tu ai fi putut sa il realizezi mai bine de atat, atunci fa-o! Enjoy!”

MEmoji este disponibila momentan doar pentru telefoanele cu sistem de operare IOS. Poate fi descarcata gratuit de aici. Asteptam cu interes si versiuni pentru Android, pentru ca eu personal am vazut cateva emoticoane pe care sunt sigura ca as fi reusit sa le fac mai bine :).

s-ar putea sa-ti placa