Acasa Computere Megaupload revine si incearca sa detroneze Skype

Megaupload revine si incearca sa detroneze Skype

by Dragos Schiopu

A fost un soc atunci cand Megaupload a fost inchis. Totusi de atunci au trecut ani buni si multi dintre noi au uitat de Megaupload. Se pare ca acesta nu ramane complet in urma deoarece Kim Dotcom, fondatorul Megaupload, ne aminteste de fostul site care promova pirateria, lansand mai nou un program care isi propune sa concureze cu mult prea cunoscutul Skype.

Mai mult decat atat, pana si numele aplicatiei ne aminteste de Megaupload. Aceasta se numeste Mega Chat si este un program ce poate fi folosit pentru a comunica atat audio cat si video. Momentan insa nu este disponibila decat o varianta beta si poate fi descarcat de pe Mega.nz.

Bineinteles ca, fiind doar o varianta beta, momentan nu poate fi considerat un adversar direct al gigantului Skype insa cred ca orice program a avut o astfel de perioada de inceput si astfel poate ca peste ceva timp Mega Chat ar putea deveni un program important in domeniul comunicarilor online.

Sunt insa curios daca va fi o competitie corecta deoarece dezvoltatorul Mega Chat, Kim Dotcom, este cunoscut pentru faptul ca a facut puscarie din cauza piraterie pe care se pare ca o practica inca de la varste fragede atunci cand copia jocuri pentru a le vinde prietenilor.

kim-dot-com-mega

s-ar putea sa-ti placa