Acasa Jocuri Top 5 cele mai nereusite jocuri pe PC

Top 5 cele mai nereusite jocuri pe PC

by Dragos Schiopu

Am facut un top al celor mai nereusite jocuri pe PC avand in vedere calitatea graficii, bug-uri, gameplay si notele acordate pe diverse site-uri de specialitate. M-am bazat bineinteles si pe experienta mea, sunt un gamer inrait. Voi incepe cu locul 5 si voi termina cu locul 1, pe 5 aflandu-se cel mai putin slab si pe locul 1 cel mai slab.

5. Rambo The Video Game

maxresdefault (1)

Rambo: The Video Game este un joc inspirat din filmele Rambo, dar daca sunteti fani ai personajului mai bine treceti pe filme. Una dintre multele probleme ale jocului este faptul ca jucatorul nu poate controla directia sau privirea personajului, ci doar sa priveasca intr-o singura directie, sa traga cu arma si sa reincarce. Daca va ganditi sa il jucati impreuna cu o persoana, atunci nu vor aparea doua arme pe ecran, ci ambii vor imparti aceeaşi arma care va trage mai repede si in locuri diferite. La sunet nu se intampla nimic special, iar armele suna fad.

Daca aveti asteptari scazute, atunci incercati-l. Daca aveti alte pretentii, uitati de Rambo: The Video Game.

4. Star Trek: The Video Game

Star_Trek__The_Video_Game_13560447733316

Nu am foarte multe de spus despre joc decat faptul ca are foarte multe bug-uri care ii dau o constistenta enervanta, dar si amuzanta jocului.

 

3. Ride to hell retribution

maxresdefault (3)

Grafica jenanta, ca si personajele, dialoguri cu probleme si multe bug-uri. Joc care a primit din partea multora nota 1 din cauza sunetului, controlului greoi si a graficii si pe buna dreptate.

 

2. Day One: Garry’s Incident

DayOne_Wallpaper01_7201

Jocul spune povestea unui veteran de razboi, care sufera emotional dupa un accident in care a fost implicata familia sa si cade in patima alcoolului.

Gameplay oribil, poveste oribila, grafici nu foarte reusite, sunet slab si sters.

System Requirements:

  • OS: Windows Xp,7,Vista,8
  • RAM: 2GB
  • Video Memory: 512MB
  • CPU: Intel Duel Core @2.2GHz
  • Hard Free Space: 3GB
  • Direct X: 9.0c
  • Sound Card: Yes

1. Big Rigs: Over the Road Racing

maxresdefault (4)

Un joc de racing cu camioane, dar nu orice fel de camioane, ci camioane care pot sa faca lucruri imposibile cum ar fi; pot sa treaca prin munti, si cladiri, poate sa urce pe portiuni de drum incredibile sau chiar sa cada printr-un pod, oprire instantanee nu graduala, incarcare greoaie Intr-un cuvant multe bug-uri.

https://www.youtube.com/watch?v=EHZEWOKoXSU

Sigur si alte jocuri pot intra in aceasta categorie, dar pe acestea le-am jucat deocamdata.

s-ar putea sa-ti placa