Acasa Tehnologie Masina perfecta pentru zilele astea pline de zapada

Masina perfecta pentru zilele astea pline de zapada

by Dragos Schiopu

In ultimele 3 zile la mine la tara a nins fara oprire, nu stiu cum a fost prin alte parti, dar la mine in zona unde locuiesc a fost foarte groaznic. In plus de asta nici gerul nu a lipsit, ba mai mult nici nu iti venea sa mai iesi din casa. Iar astazi cand mi-am facut curaj sa ies din casa si sa merg la locul de munca, surpriza nu am avut cu ce sa ajung. Pe semne ca nimeni nu s-a pregatit de aceasta iarna geroasa ce si-a amanat aparitia, iar acum se dezlantuie.

Si pentru ca eu de fel sunt o fire foarte activa am zis sa-mi fac o parte din treaba de acasa si poate cealalta parte sa ajung cumva la munca. Spre deosebire de zilele in care nu ma interesa ce se intampla pe afara, acum ma gandeam oare cum ar arata masina perfecta pentru aceste zile nu prea frumoase.

Cum arata masina perfecata pentru zilele grele de iarna?

Masina perfecta in mintea mea as putea descrie astfel:

  • masina puternica
  • roti mari adaptate pentru nametii de zapada;
  • lanturi pentru roti;
  • si bineinteles sa nu-i lipseasca acel lucru necesar – caldura din interior;

In rest nu prea ma intereseaza cum va arata masina respectiva, nici design, nici forma. Vreau doar sa ma duca in locurile unde am nevoie si cam atat. Sa fie eficienta, sa nu am intarzieri la program ca sa-mi pot face treaba linistita si mai mult decat atat sa nu inghet in timp ce sunt pe drum spre locul unde trebuie sa ajung.

Sa fim sinceri nimeni nu ar iesi pe o asemenea vreme afara din casa, daca nu ar avea treaba si nu ar fi nevoiti sa faca acest lucru. Si cum incercam eu sa imi imaginez masina perfecta am nimerit pe internet o masina care ar putea fi mai mult decat perfecta.

Si, da, chiar este masina potrivita pentru ceea ce se intampla acum afara. Si pentru ca imi place sa impartasesc tot ce cunosc si aflu cu voi am sa las mai jos clipul cu masina pe care eu mi-o imaginam pentru treburile mele.

s-ar putea sa-ti placa