Acasa Diverse De unde afli lucruri interesante despre obiectele pe care vrei sa le achizitionezi?

De unde afli lucruri interesante despre obiectele pe care vrei sa le achizitionezi?

by Dragos Schiopu

Am intampinat de cateva zile tot felul de intrebari care mai de care mai diverse, dar care toate se indreptau catre aceleasi lucru – cum pot sa aflu informatii despre anumite produse pe care imi doresc sa le achizitionez. Si pentru ca am inceput anul cu o gramada de intrebari m-am gandit ca ar fi cazul sa si raspund la ele. Si pentru ca majoritatea intrebarilor erau legate de produsele electrocasnice am sa raspund cat pot eu de clar si cat mai bine ca sa poata intelege toata lumea. Dar pentru inceput pot spune ca ai sa gasesti informatii interesante si pe site-ul redushop.ro.

Ce trebuie sa stii despre produsele electrocasnicele inainte sa le achizitionezi?

Inainte sa faci pasul in a-ti achizitiona vreun obiect electrocasnic nu uita sa verifici cateva elemente importante. Spre exemplu ar trebui sa fii mult mai atent in cazul in care vrei sa dai ceva bani pe un produs.

  • verifica daca produsul este functional direct in magazin – este dreptul tau;
  • consulta certificatul de garantie si ce presupune acesta;
  • nu te lasa influentat de vorbele agentului de vanzare;
  • verifica si ambalajul produsului daca are vreo urma;

Daca vei avea grija de aceste 4 elemente vei stii ca ai facut alegerea potrivita. In schimb daca nu ai avut rabdarea sau ai uitat sa verifici toate aceste  lucruri s-ar putea sa te trezesti ca ai cumparat poate un produs electrocasnic defect. Iar mai devreme am spus despre garantie si valabilitatea produsului deoarece se poate intampla sa nu iti functionez produsul abia cumparat si atunci trebuie sa ai si tu ceva la indemana pentru a beneficia de un produs nou sau macar de reparatia produsului.

Ce poti face in cazul in care nu ai garantie pentru produsul tau?

In cazul acesta lucrurile sunt foarte, forte simple – nu prea mai ai nimic de facut decat sa mergi si sa faci o sesizare la protectia consumatorului. Dar nu uita ca oricare ar fi motivul fa-ti timp pentru a studia produsul inainte de a-l cumpara si de ce nu de a cere opinii si celor care poate l-au testat deja inaintea ta.

s-ar putea sa-ti placa