Acasa Tehnologie Cele mai bune solutii pentru a merge in siguranta cu masina ta pe timp de iarna

Cele mai bune solutii pentru a merge in siguranta cu masina ta pe timp de iarna

by Dragos Schiopu

Pentru ca in aceasta perioada de iarna toti soferii au probleme cu zapada si poleiul vreau sa va prezint in randurile de mai jos cateva solutii ingenioase pentru a face fata tuturor provocarilor. O sa-mi spuneti ca daca drumul nu este curatat bine si poleiul s-a instalat nu prea mai sunt solutii pentru a merge in siguranta cu masina ta pe timp de iarna.

Ce trebuie sa ai la indemana cand pleci cu masina de acasa?

Cred ca toata lumea are prin masina clasica lopata, dar in afara de aceasta mai trebuie sa va ganditi si la sacul cu nisip ce pe o astfel de vreme poate fi indispensabil. Probabil ca imi veti spune ca toate aceste lucruri nu sunt suficiente si ca degeaba scriu eu aici de lopata si de sacul cu nisip. Pe langa acesti doi factori va pot spune ca au iesit pe piata diverse obiecte pe care le poti atasa la masina ta pentru a merge in siguranta.

In primul rand vreau sa va vorbesc despre un fel de husa ce o puteti atasa de rotile din fata ale masinii. In plus aceasta se poate atasa foarte usor de roti si nu necesita foarte mult timp sau forta. De asemenea acest tip de husa poate fi folosita foarte usor si de catre partea feminina.

O alta varianta pe care o poti avea la indemana pentru a scapa de zapada si polei este acea varianta de a folosi Zip Grip Go. Acesta este de fapt un sistem ce seamana cu lanturile, doar ca sunt dintr-un material mai dur cu striatii. Pe langa acest sistem mai trebuie sa aveti la indemana si un patent pentru a strange Zip Grip Go pe roti. De asemenea nici aceasta metoda nu este una dificila, ci mai degraba la aceasta metoda ai nevoie de ceva mai multa indemnare si rabdare.

O alta varianta utila si la fel de eficienta este sistemul de plasa fabricata de cei de la Michelin, sistem denumit Easy Grip. Acest sistem de plasa vine in pachet insotit de plansa cu indicatii. Si nu va ganditi ca este un sistem complicat ce nu se poate prinde usor, ci compania s-a gandit sa vina cu indicatii utile pentru cei interesati si cei care au nevoie.

Eu toate aceste solutii le-am gasit intr-un videoclip pe care am sa vi-l las la indemana pentru a profita din plin de toate aceste solutii minunate de care am scris, dar si de multe altele pe care le veti gasi daca urmariti integral clipul.

https://www.youtube.com/watch?v=chrLCKzAVVg

s-ar putea sa-ti placa