Acasa Tehnologie Logitech lansează în România gama de accesorii pentru tablete

Logitech lansează în România gama de accesorii pentru tablete

by Dragos Schiopu

 Începând din această lună, Logitech aduce în România întreaga gamă de accesorii pentru tablete și dispozitive portabile. Cea mai în vogă categorie IT a ultimilor ani dispune acum de accesorii de top cu un design modern care aduc un plus de confort, protecție și productivitate experienței pe tablete.

Gama de dispozitive este dezvoltată pentru iPad și tabletele Android, precum Samsung Galaxy Tab 10.1 și altele, dar si pentru smartphone-uri precum iPhone, noul Samsung Galaxy S3 sau HTC One X. Acestea vor permite utilizatorilor să folosească la potențial maxim tableta, oriunde o vor folosi.

Dispozitivele pentru tabletele iPad și Android numără de la tastaturi până la boxe și ajută la crearea unui mediu perfect pentru tablet și pentru nevoile imediate: de la citirea update-urilor de pe Facebook, postarea unei imagini pe blogul personal până la împărtășirea melodiei preferate. Însă utilitatea acestora se simte mai ales atunci când se dorește scrierea unor texte lungi, vizionarea unui film în care sunetul este un element important sau când, în timpul unui picnic, prietenii doresc să asculte muzică: o mică boxă portabilă precum Mini Boombox poate anima atmosfera cu un sunet de calitate.

Întreaga gamă de accesorii pentru tablete este disponibilă în România: Logitech Speaker Stand – 229 Lei, Logitech AV Stand – 359 Lei,  Logitech Tablet Keyboard – 269 Lei, Logitech Keyboard Case – 449 Lei, Logitech Fold-Up Keyboard – 440 Lei, Logitech Wireless Headset – 259 Lei ,  Logitech Wireless Boombox – 679 Lei, Logitech Mini Boombox – 349 Lei, Logitech Wireless Speaker – 449 Lei , Logitech Tablet Speaker – 179 Lei.

Logitech Speaker Stand se integrează perfect în orice încăpere și poți asculta muzică în timp ce analizezi rețeta pentru un desert gustos sau urmăresti un film așezat confortabil în pat. Logitech AV Stand permite urmărirea și partajarea de conținut pe televizor. Cu telecomanda poți manipula conținutul de pe tabletă iar sistemul de andocare încarcă dispozitivul.

Logitech Tablet Keyboard este o tastatură portabilă cu o carcasă protectoare și un stand. Logitech Keyboard Case este o tastatură – carcasă protectoare cu un design arătos. Logitech Fold-Up Keyboard este o tastatură-suport full-size cu conexiune Bluetooth ce se închide și se deschide precum o carte. Închisă, tastatura stă în siguranță sub tabletă. Când dispozitivul e deschis, suportul sprijină tableta la un unghi ideal pentru tastare

Logitech Wireless Headset îți permite să te bucuri de filme, jocuri sau apeluri Facetime printr-o conexiune Bluetooth.

Logitech Wireless Boombox este o boxă portabilă ce oferă până la opt ore de muzică prin Bluetooth. Fără a face rabat de la calitatea audio, 

Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Sound Devices face streaming de pe un smartphone sau o tabletă către sistemul audio dorit, folosind conectivitatea wireless Bluetooth, astfel muzica poate fi ascultată pe orice dispozitiv audio.

Mini Boombox

Logitech Mini Boombox este un sistem audio compact ce întregește vizionarea filmelor, audiția muzicală, experimentarea jocurilor și realizarea de apeluri telefonice. Dispozitivul se conectează ușor cu smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive cu Bluetooth® încorporat.

Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niște note înalte. Dispune de o cameră acustică special concepută care oferă un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar, fie că îl folosești la birou, în mașină, fie în spatele casei. Dispozitivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.

“Cu noul Logitech Mini Boombox ai parte de un sunet de calitate oriunde te duci,“ a precizat Azmat Ali, vice președinte al diviziei de tablete și dispozitive mobile în cadrul Logitech. “Acum că dispozitivele mobile se comportă ca săli de cinema, scene de concert, console de jocuri și centre de conferință, utilizatorii doresc un sunet care să se ridice la înălțimea imaginii.”

Logitech Mini Boombox se conectează ușor la smartphone-urile populare, tablete și alte dispozitive ce suportă Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, funcționează cu telefoane ce suportă Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se încarcă prin USB și funcționează până la zece ore, un timp îndelungat în care poți asculta toate playlist-urile favorite sau în care poți vorbi toată noaptea la telefon. Poți controla cu ușurință dispozitivul atât ziua cît și noaptea prin ecranul sensibil la atingere.

Joystick

Logitech Joystick pentru iPad este companionul perfect pentru iPad și iPad 2. Nimănui nu-i convine pierderea unui punct sau unei lupte din cauza degetului care nu a nimerit zona de control. Joystick-ul Logitech pentru iPad este un controller de joc în stil thumb-stick pe care-l poți folosi cu aproape orice joc cu un joystick pe ecran sau un d-pad. Dispozitivul se atașează iPad-ului tău cu ajutorul ventuzelor iar înlăturarea lui este la fel de ușoară. Iar un arc special emite o forță ce returnează automat joystick-ul în poziția centrală.

Fold-Up Keyboad

Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 este soluția perfectă pentru utilizarea din mers a tabletei. Tastatura – suport full-size cu conexiune Bluetooth® se închide și se deschide precum o carte, iar la final poți porni cu ea la drum. Închisă, tastatura stă în siguranță sub tabletă. Când dispozitivul e deschis, suportul sprijină tableta la un unghi ideal pentru tastare. Spre deosebire de tastaturile în stil folio cu Bluetooth, tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 are dimenisuni normale, ceea ce facilitează o tastare confortabilă. Se încarcă de la USB, astfel schimbatul bateriilor nefiind un motiv de îngrijorare. Dispozitivul se ridică și este gata de funcționare chiar în momentul când este deschis și se închide automat în momentul în care este împachetat, ajutând astfel la economisirea bateriei.

Logitech UE Air Speaker

Sistemul audio Logitech UE Air Speaker ce dispune de tehnologia Apple AirPlay. Acum poți reda muzica necomprimată din iTunes sau de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Acestea se conectează prin rețeaua Wi-Fi de acasă la boxa Logitech UE care oferă un sunet audio de înaltă calitate, amplificat de două difuzoare.

“În ziua de astăzi există o nouă generație de iubitori de muzică ale căror iPad-uri și iPhone-uri se află în centrul atenției lor auditive,” a declarat Rory Dooley, senior vice president al departamentului de muzică în cadrul Logitech. “Noi am creat sistemul audio Logitech UE Air pentru a oferi pasionaților de muzică o experiența audio de calitate care combină un streaming fără întreruperi cu un sunet fantastic. Beneficiind de un design elegant și modern, de setări simple, dar și de un sunet excelent, Logitech UE Air arată și sună fenomenal în orice încăpere.”

Cu Logitech UE ai parte de o transmitere pură și curată a muzicii oriunde ai vrea să o asculți. Din experiența îndelungată a Logitech în domeniul audio și tradiția Ultimate Ears de a livra un sunet de calitate a rezultat sistemul audio Logitech UE Air, un dispozitiv elegant și performant. Curbele subtile ale boxei și finisajul negru conferă o notă distinctă în orice încăpere, în timp ce acustica ajustată la orice circumstanță emite un sunet stereo detaliat.

Instalarea este simplă: atașează iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul touch la sistemul audio, urmează instrucțiunile pentru a descărca aplicația Logitech UE Air, tastează parola rețelei de Wi-Fi și sistemul este gata de utilizat. După acest process de instalare, orice model iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (generația 2, 3, 4), iPad, iPad 2, sau iPad (generația a treia) cu iOS 4.2 sau mai nouă, sau orice Mac sau PC din rețeaua ta cu iTunes 10.1 sau o versiune mai nouă se va conecta automat. În plus, cu Apple Dock Connector, îți poți încărca iPad-ul, iPhone-ul sau iPod touch în timp ce muzica curge.

Mai jos o galerie foto cu toate accesoriile lansate de Logitech:s-ar putea sa-ti placa