Acasa Tehnologie Logitech lanseaza camera BRIO 4K STREAM EDITION

Logitech lanseaza camera BRIO 4K STREAM EDITION

by Dragos Schiopu
camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION

Logitech a lansat astazi camera BRIO 4K STREAM EDITION. Noua camera Ultra HD 4K ofera cea mai buna calitate video pentru gameri si streameri, astfel incat calitatea video HD este de 1080p la 60 de cadre pe secunda. Rezolutia de patru ori mai mare decat a unui video full HD este posibila datorita optiunilor Ultra HD 4K și HDR (high dynamic range) ce poate oferi aceasta calitate noii camere.

Ba mai mult decat atat ajusteaza in mod automat schimbarile de lumina, astfel incat imaginea materialului tau sa nu fie una intunecata, in momentul in care ai parte de o iluminare din partea laterala sau atunci cand miscarea se va face din exterior catre interior.

Un alt plus al acestei caracteristici de Ultra HD 4K este faptul ca poate surprinde cele mai mici detalii si cele mai mici gesturi, pe care le poate reda in culori vii, iar o noutate putem spune ca indiferent daca imaginea este foarte marita (in ZOOM), calitatea imaginii nu se strica, ci ramane exact aceeasi imagine compacta si concentrata. Noua camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION poate realiza clipuri video foarte realiste, ce au o rezolutie de 1080p si cu 60 de cadre pe secunda.

Cum s-ar traduce acest lucru? Foarte simplu, camera iti ofera posibilitatea sa realizezi clipuri video fara sa ai parte de decalaje ale imaginii, indiferent ca vorbim de o inregistrare in slow-motion sau reluarea video-ului. In plus, camera mai beneficiaza si de ChromaCam (o aplicatie AI oferita de Personify), ce iti estompeaza elementele aglomerate din decor, inlatura sau inlocuieste elementele pentru a obtine o imagine profesionala, indiferent de spatiul sau locul in care tu filmezi.

Unghiul camerei poate fi ajustat la 65 sau 78 de grade pentru obtinerea unui camp vizual mai ingust care sa pastreze focus-ul pe persoana din fata camerei sau sa se extinda la 90 de grade pentru a cuprinde intreg cadrul. Fiecare camera vine la pachet cu o licenta premium XSplit, valabila timp de 12 luni si care include aplicatiile XSplit Broadcaster si XSplit Gamecaster.

Ba mai mult decat atat, ca urmare a sprijinului primit de catre Logitech BRIO STREAM din partea OBS, utilizatorii pot incepe un stream imediat ce au desfacut ambalajul. Pentru cei ce sunt interesati sa achizitioneze camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION trebuie sa stiti ca pretul recomandat pentru Europa este de 249 euro, dar mai multe informatii gasiti pe site.

s-ar putea sa-ti placa