Acasa Telefoane Surprize din partea Samsung Galaxy Note 8

Surprize din partea Samsung Galaxy Note 8

by Dragos Schiopu
samsung galaxy note 8

Chiar inainte de prezentarea oficiala a lui Samsung Galaxy Note 8 se pare ca in Coreea de Sud circula un spot promotional al acestuia, ce dezvaluie noile surprize pe care le aduce acest nou smartphone. Si pentru ca am amintit si in titlu despre noile surprize oferite de  cei de la Samsung, ei bine in materialul publicitar se vorbea despre:

  • 256 GB spatiu de stocare;
  • difuzor extern AKG / imprimanta portabila Nemonic;
  • un pret pe masura;

Trebuie sa mai stiti ca pentru Samsung Galaxy Note 8 cu un spatiu de stocare de 64 GB, compania ofera si un voucher cadou, cu o valoare de 88 de dolari, ce poate acoperi costul unei carcase LED Cover, a unei baterii externe de 5100 mAh sau poate acoperi costul pentru o casca Gear VR.

Ceea ce se stie deja este faptul ca miercuri, pe data de 23 august, va avea loc la New York, in cadrul unei conferinte, prezentarea lui Samsung Galaxy Note 8. Este bine sa mai stiti ca cei ce isi doresc sa faca o precomanda se va putea doar din data de 24 august. Insa lansarea oficiala a acestui smartphone va avea loc pe data de 15 septembrie, anul curent.

Se presupune ca noul Samsung Galaxy Note 8 va avea preturi destul de mari, iar cel mai mic pret va fi de aproximativ 940 de dolari sau euro, urmand ca versiunea de top sa ajunga undeva pe la 1200 de dolari sau de euro.

s-ar putea sa-ti placa