Acasa Diverse TRANSPORT MOBILĂ CU MONITORIZARE PRIN GPS – AFLI ÎN TIMP REAL CÂND AJUNG BUNURILE TALE LA DESTINAȚIE!

TRANSPORT MOBILĂ CU MONITORIZARE PRIN GPS – AFLI ÎN TIMP REAL CÂND AJUNG BUNURILE TALE LA DESTINAȚIE!

by Dragos Schiopu

Ți-ai imaginat vreodată că firma care îți va transporta mobila va putea fi urmărită prin GPS în timp real pentru a vedea când și unde se află mobilierul din casa ta? Personal nu am crezut vreodată că o să văd vreodată o astfel de inovație însă iată că se poate și pentru firmele de livrări mobilă. Cei de la PROMT RELOCATION sunt printre primii care oferă un astfel de serviciu. Pe lângă experiența și responsabilitatea de care dau dovadă atunci când livrează mobilă, aceștia oferă și informații în timp real cu privire la locația în care se află mobila clientului. Un astfel de eveniment ar putea șterge cu buretele întrebările clasice de genul: „Unde este mobila mea?”, „Cât mai durează până îmi ajunge mobila?”, „Nu puteți să veniți mai repede?”, „De ce durează atât?”, Mobila mea este în siguranță?”. Multe astfel de întrebări sunt puse de către clienții firmelor de transport mobilă, însă mulțumită trecerii la tehnologiile prin GPS, clientul va ști de acum unde i se află mobila.

PROMT RELOCATION garantează pentru siguranța mobilierului tău și își asumă responsabilitatea pentru orice eveniment ce poate apărea pe traseu și asigură clientul că mutarea mobilei nu va fi o problemă. Având ani de experiență în acest domeniu, lucrătorii din cadrul PROMT RELOCATION știu cum să își administreze fiecare proiect indiferent de cât de laborios ar fi. Nu contează unde locuiești, poți sta și la casă și la bloc, ei au un plan pentru fiecare zonă astfel încât să coboare cu cea mai mare grijă mobila până jos la mașina de livrare. Este posibil ca unele componente de mobilier să fie dezasamblate pentru livrare, însă nu vă faceți griji din acest punct de vedere, ei se vor asigura că mobilierul va fi pus la loc în noua locație. Piesele de mobilier nu sunt o joacă, sunt foarte fragile și tocmai din acest motiv echipa vine cu o serie de echipamente ce fac ca mobilierul să reziste în perfectă stare chiar și la cele mai aprige drumuri.

Mutarea obiectelor grele din casă nu mai reprezintă o problemă, multe dintre corpurile grele sunt porționate astfel încât greutatea să fie distribuită și să poată fi ușor de livrat. De asemenea depozitarea mobilei este permisă în cadrul acestei firme, având posibilitatea unui depozit încăpător în care mobila ta să petreacă o perioadă până când poate fi adusă în noua locuință. Totodată aceștia se ocupă și cu mutarea sediilor firmelor, oferind un pachet complet prin care mobila din firmă să fie transportată în cea mai bună stare către noua adresă de livrare. 

s-ar putea sa-ti placa