Acasa Diverse Voiam să știu despre implanturi dentare de calitate. Răspunsuri am găsit la clinica Dental Premier!

Voiam să știu despre implanturi dentare de calitate. Răspunsuri am găsit la clinica Dental Premier!

by Dragos Schiopu

Vă spun sincer, până acum îmi era frică de dentist. Informațiile despre implanturile dentare de calitate pe care le-am găsit în pagina clinicii Dental Premier m-au ajutat să trec peste această frică!

Cu toții știm că frica de dentist este destul de comună, dar pot să vă spun că aveam preconcepții greșite. Când am mers pentru prima dată la dentist, copil fiind, imaginația mea era prea bogată, iar așa aveam tot felul de idei năstrușnice despre dentiști. Practic, m-am speriat singur. Pentru mulți ani, am evitat dentiștii, iar acum că sunt adult, am avut nevoie de mai multe informații despre procedurile stomatologice, pentru a-mi gestiona afecțiunile dentare. Așa, am dat peste diverse informații despre implanturi dentare de calitate.

Una dintre paginile web de unde m-am informat a fost cea a cabinetului stomatologic Dental Premier. În acest articol, voi vorbi despre experiența mea și puțin despre această clinică, deoarece am decis să mă programez acolo.

Știai că durerea insuportabilă nu este normală?

Bărbat fiind, credeam că trebuie să strâng din dinți (la figurat) și să ignor durerea pe care o simțeam, deoarece credeam că va trece de la sine. Pentru a evita detaliile neplăcute, cert este că mă obișnuisem cu durera, însă am făcut o programare la clinica Dental Premier, deoarece am simțit brusc o durere care parcă m-a străpuns și m-a pus în genunchi.

Fast forward, dintele meu a trebuit scos. Acum sunt în procesul de vindecare pentru a-mi face peste câteva săptămâni un implant dentar.

Ce am aflat despre implantul dentar

Din seria “preconcepții greșite”, am crezut că odată ce rămâi fără dinte, cam aia e și că va trebui să te obișnuiești cu lipsa lui. Poți să-ți imaginezi cât de fericit am fost să aflu că nu este așa, și că pot opta pentru un implant dentar. Opțiunile mele au fost următoarele:

  • Implant Inno
  • Implant Bredent
  • Implant Megagen
  • Implant Straumann
  • Implant Nobel Biocare

Alegerea a fost destul de grea, având în vedere că implanturile dentare sunt o adevărată investiție care poate fi costisitoare. Problema mea, însă, nu au fost banii, ci faptul că toate opțiunile sunt perfect fiabile, toate fiind calitative. Așadar, m-am lăsat pe mâna dentistului.

Am menționat că încă sunt în procesul de vindecare după ce mi-a fost extras dintele. Este nevoie să pun pauză și să aștept nu doar ca operația să se vindece, ci și osul. Știai că se regenerează? Eu nu! După ce se va vindeca, abia atunci voi putea face un implant dentar. Nu cunosc multe detalii despre procedura în sine, iar de aceea, în rândurile ce urmează, vreau să vorbesc despre cum am trecut peste frica de dentist.

Dentistul nu te judecă, ci te ajută!

Pentru mulți ani, mi-era rușine să apelez la serviciile unui stomatolog din cauza danturii mele. Ei bine, când mi-am făcut, în final, curaj să ajung în scaunul dentistului, toate grijile au fost uitate, deoarece m-a liniștit spunând că a văzut cazuri și mai rele. În plus, procedura de extracție a fost fără durere mulțumită anesteziei, iar experiența a fost chiar una aproape relaxantă. Știu, sună straniu, dar m-a făcut să mă gândesc că m-am temut degeaba.

Așadar, dacă te confrunți cu o situație similară, programează-te fără frică la clinica Dental Premier!

Contact:

București

+40758.237.879

contact@dentalpremier.ro

s-ar putea sa-ti placa