Acasa Diverse Vrei să cumperi o bicicletă pentru cel mic? Caută pe toysforkids.ro una potrivită

Vrei să cumperi o bicicletă pentru cel mic? Caută pe toysforkids.ro una potrivită

by Dragos Schiopu

A venit timpul ca cel mic să își dezvolte noi abilități? Nu știi în ce activități să îl mai implici?

Vrei să aibă parte de mișcare, prin care să-și dezvolte abilitățile motorii? Alege-i o bicicletă, ca să-și dezvolte abilitățile de echilibru și ca să mai aibă un motiv în plus de distracție.

Nu știi cum să-l înveți pe cel mic să folosească bicicleta? Ți-e frică să nu se accidenteze? Pe toysforkids.ro găsești biciclete fără pedale, prin care se poate pregăti pentru mersul pe o bicicletă normală. Cu ajutorul acestora, concentrarea lui va fi pe menținerea echilibrului, va învăța să se coordoneze și să țină direcția de mers. După ce copilul s-a obișnuit pe o astfel de bicicletă, poți opta pentru una cu roți ajutătoare.

Cu ce-l ajută pe cel mic, mersul pe bicicletă?

În primul rând, o să-l ajute la sănătatea fizică. Știai că pedalatul ajută la întărirea inimii? Prin pedalare, se îmbunătățește circulația sângelui.

Mersul pe bicicletă îl va învăța pe cel mic să-și țină echilibrul. Treptat, va învăța să țină o direcție de mers dreaptă și va ști cum să se ferească de obstacole, să ajusteze viteza de mers și să se folosească de frână.

Este o activitate prin care va învăța să respecte câteva reguli. O să fie atent la siguranța lui și a celorlalte persoane. O să fie mult mai conștient de pericole și o să învețe să se țină departe de ele.

Pe lângă toate acestea, o să se poată distra de minune alături de prieteni. Este o activitate prin care își poate face mai mulți prieteni. Dacă ai un copil plin de energie, o bicicletă îi va fi de folos în acest sens. Va fi prilejul oportun prin care să mai renunțe la statul pe telefon sau tabletă.

De ce să alegi o bicicletă de pe toysforkids.ro?

Pentru că au foarte multe modele, pentru toate vârstele. Au biciclete fără pedale, potrivite celor mici, care au împlinit deja doi ani. Au biciclete cu roți ajutătoare, bune pentru copiii de peste trei ani și biciclete mai mari, potrivite celor până în 11 ani, sau chiar pentru cei peste 11 ani.

Sunt pline de modele animate. Ai o fetiță care adoră Frozen? Alege din gama de biciclete copii Dino Bikes. Bicicletele au și un scăunel în care fetița ta să își pună păpușa preferată, ca să poată să o plimbe și pe ea. Majoritatea idolilor băiețeilor sunt supereroii. Alege o bicicletă cu Superman pentru cel mic.

Bicicletele sunt realizate din materiale de calitate, au cadru de oțel și scaune ergonomice. Pentru cei mai mic, spici sunt realizate din plastic, astfel că îi împiedică să se accidenteze.

Dacă ai un copil dinamic și vrei să îl ajuți să-și dezvolte noi abilități, poți apela la achiziționarea unei biciclete. O să aibă parte de distracție și o să fie o metodă prielnică prin care să își facă mai mulți prieteni.

Contact:

0742431194

office@toysforkids.ro

s-ar putea sa-ti placa

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.