Acasa Portabile LG Watch Urbane, un smartwatch foarte elegant

LG Watch Urbane, un smartwatch foarte elegant

by Dragos Schiopu

Pe piata telefoanelor inteligente conceptul de elegant nu este chiar foarte important si de putine ori reuseste sa faca diferenta intre doua produse de top. In ceea ce priveste smartwatch-urile, treaba sta cu totul altfel. Aici pentru ca un ceas sa aiba succes nu este suficient sa fie doar inteligent ci trebuie si sa arate cat mai bine astfel incat sa atraga cat mai multe vanzari. Acest lucru este datorat in special faptului ca un smartwatch este mai mereu la vedere in timp ce telefonul il tinem mai mult in buzunar.

Cei de la LG se pare ca au inteles acest lucru si astfel acum lanseaza un smartwatch care are un aspect foarte placut. Numele sau este Watch Urbane si pare a fi un concurent foarte serios pentru cei de la Motorola. Acesta a fost prezentat de curand iar peste doua saptamani va fi prezent si la Mobile Word Congress, eveniment ce va avea loc in Barcelona.

Watch Urbane va fi disponibil in doua variante: argintiu si auriu. Constructia acestuia este din metal iar la specificatii are destul de multe asemanari cu LG Watch R. Vorbim astfel despre un ecran P-OLED de 1.3 inch si rezolutii de 320 x 320 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, o memorie RAM  de 512 MB si o memorie interna de 4GB. Printre asemanarile cu LG G Watch R este se afla si bateria de 410 mAh. Sistemul de operare al acestui ceas foarte aratos este Android Wear 5.0.

lg watch urbane

Cureaua acestui ceas va fi din piele iar utilizatorii au posibilitatea de a o schimba. Despre curelele de metal nu avem insa nicio informatie insa eu cred ca arata mult mai bine cu o curea din piele.

Eu unul nu am purtat niciodata un ceas pentru ca sunt cam neglijent si mi-e frica sa nu ramana fara sticla insa privind cat de bine arata ceasul celor de la LG pot zice ca mi-ar face chiar mare placere sa port un astfel de ceas, mai ales pentru faptul ca este unul inteligent.

s-ar putea sa-ti placa