Acasa Diverse Dezvoltatorii lui Candy Crush Saga au publicat suma oficiala castigata in ultimii ani

Dezvoltatorii lui Candy Crush Saga au publicat suma oficiala castigata in ultimii ani

by Dragos Schiopu

unnamed

Android a devenit unul dintre cele mai populare sisteme de operare de pe terminalele mobile. Aplicatiile si magazinul Google Play stau la baza succesului, tot mai multi dezvoltatori preferand sa treaca de la Windows la Android. Sistemul celor de la Google fiind atat de popular, a devenit o principala sursa de venit pentru dezvoltatori, tot mai multi programatori se bat sa scoata unul dintre cele mai bune jocuri, sa faca una dintre cele mai interesante aplicatii si sa castige bani din toata treaba asta. Adevarul este ca aplicatiile disponibile in Android sunt mai greu de piratat fata de cele pe care le gasim in Windows intocmai de aceea dezvoltatorii prefera sa faca ceva din care sa scoata cat mai multi bani pe viitor. Cu o aplicatie buna orice programator bun poate sa traiasca decent o viata intreaga.

Cei de la King Digital, spre exemplu au dat startul celor mai bune serii de jocuri cu bomboane, este unul dintre cele mai simpliste atat ca interfata grafica cat si ca gameplay, fiind unul dintre cele mai bune jocuri de pe Android, ce le aduce anual programatorilor o suma uriasa de bani. Tot mai multi utilizatori au devenit in timp fani ai jocului Candy Crush, investind bani pentru a trece de anumite nivele si a obtine bonusuri.

Conform ultimelor sume financiare primite de la dezvoltatorii King Digital se pare ca versiunea de Candy Crush Saga a adus in medie 9.8 milioane de utilizatori platitori numai in anul 2014.

Compania King Digital care a creat si faimosul joc Candy Crush Saga se pare ca a castigat de-a lungul anilor o suma uriasa de 2.4 miliarde de dolari, numai in 2014 castigand 1.3 miliarde de dolari.

De cand au lansat si versiunea de Candy Crush Soda Saga in luna noiembrie, se pare ca numarul cifrei de afaceri a crescut extrem de mult, veniturile companiei au fost sporite in proportie de 45%, iar utilizatorii au devenit din ce in ce mai atrasi de acest nou joc pentru terminalele mobile si nu numai.

s-ar putea sa-ti placa