Acasa Tehnologie LG lanseaza un videoproiector de buzunar

LG lanseaza un videoproiector de buzunar

by Dragos Schiopu

1

Intrucat ne dorim din ce in ce mai multa fiabilitate si portabilitate la cat mai multe produse din zona IT, cei de la LG au facut marele anunt, mai exact, o noua lansare a unui proiector atat de mic incat este capabil sa incapa pana si in buzunar. Daca dupa lansarea LG G4, v-ati gandit ca dezvoltatorii LG nu vor mai reveni prea curand cu informatii despre viitoare produse ce ar putea revolutiona piata de gadget-uri, ei bine se pare ca v-ati inselat, intrucat micul proiector este capabil sa ofere o calitate peste asteptarile tuturor. Acestia vor sa reinventeze ramura proiectoarelor, astfel incat au creat un dispozitiv cu mult mai mic fata de cele existente pe piata si pe care l-am putut observa de cele mai multe ori, la liceu sau la facultate.

Intrucat nu toata lumea vrea sa vizioneze filme la un videoproiector, inginerii de la LG s-au gandit ca un device mai mic, ce ar putea sa ajute la proiectarea unor proiecte sau simulari direct pe un ecran mare, este cu mult mai folositor fata de unul profesional, care este dedicat in general mai multor ramuri, printre care si jocurile sau vizionarea de filme la o rezolutie cat mai mare.

2

Minibeam Nano, asa cum a fost denumit de catre dezvoltatori, este la momentul de fata cel mai mic si mai usor videoproiector de pe piata. Are dimensiunile cat cele ale unui portofel, poate fi conectat la telefon sau tableta, indiferent de sistemul de operare si este capabil sa proiecteze atat proiecte cat si filme, insa la o rezolutie decenta. Ceea ce il face si mai interesant, este faptul ca poate functiona fara a fi conectat la priza, aproximativ 2 ore, in functie de ceea ce afiseaza.

Acesta poate proiecta imaginea la o diagonala de 100 de inch, cu o rezolutie nativa de 854 x 480 pixeli, iar in comparatie cu alte astfel de videoproiectoare, lampa LED ofera o durata de pana la 30.000 de ore. Minibeam Nano va fi disponibil spre vanzare incepand cu luna aceasta in America de Nord, Asia, Europa, Africa si America latina.

s-ar putea sa-ti placa