Acasa Telefoane Primele imagini cu cel mai subtire smartphone, Samsung Galaxy A8

Primele imagini cu cel mai subtire smartphone, Samsung Galaxy A8

by Dragos Schiopu

Oare cat de subtiri vor deveni smartphone-urile? iPhone 6 are o grosime de 6.9 mm iar Samsung Galaxy S6 are o grosime de 6.8 mm. Dar se pare ca cei de la Samsung vor sa dezvolte un smartphone cu o grosime mai mica si sa aduca lucrurile la un alt nivel cu un nou dispozitiv numit Samsung Galaxy A8.

Informatiile si imaginile postate de catre Nowhereelse, arata ca Samsung Galaxy A8 va fi cel mai subtire smartphone din lume precizand ca acesta va avea o grosime mai mica de 1 mm decat iPhone 6 iar cu grosime de doar 5.9 acesta va fi cel mai subtire din lume. Grosimea smartphone-ului este un lucru foarte interesant, deoarece dispozitivul are un ecran de 5.7 inch, mai mare decat ecranul lui iPhone 6 Plus. Cu o grosime asa de mica si un ecran mare, acest dispozitiv ar putea avea aceleasi probleme de indoire care au aparut la iPhone 6.

Acest dispozitiv, Samsung Galaxy A8 dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon S615 octa-core care va rula pe o memorie ram de 2 GB. Display-ul va fi de 5.7 inch Super Amoled cu rezolutie Full HD. Camera foto de care va dispune acest telefon va fi una de 16 MP iar camera frontala va avea 5 MP. Galaxy A8 va avea o baterie de 3.050 mAh si va rula sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop. Telefonul va beneficia de o memorie interna de 16 GB si va beneficia si de un slot pentru extinderea memoriei interne, slot de care smartphone-ul Samsung Galaxy S6 nu beneficiaza.

Momentan nu se cunoaste o data anume de lansare si nici un pret exact cu care acest telefon va fi disponibil dar probabil acest telefon va fi lansat special pentru pietele Asiatice. Alte informatii precizeaza ca telefonul va fi disponibil si pentru pietele din Europa si va veni cu un senzor de amprenta. Oficialii Samsung nu au oferit niciun detaliu cu privire la acest telefon.

 

 

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.