Acasa Portabile Laptop Asus K56CM-XX011D

Laptop Asus K56CM-XX011D

by Dragos Schiopu

Laptopul Asus K56CM-XX011D este alegerea perfecta pentru cei care vor sa faca tot ce este posibil cu el. Procesorul este un Intel® CoreTM i5-3317U Ivy Bride de 1.70GHz ce iti permite nu doar folosirea in scop office ci si pentru jocuri pentru ca placa video este una dedicata de 2GB, un GeForce GT 635M.

Displayul este unul de 15.6 inch de tip Glare cu rezolutia de 1366×768 ce permite vizualizarea materialelor video la FullHD de 1080p. Memoria este de 4 GB si poate fi dusa pana in 8GB, fiind doua sloturi disponibile. HDD este de 500GB la 5400 rpm de tip SATA.

Vezi cel mai bun pret pentru Laptopul Asus K56CM-XX011D

Sunet
Pe langa specificatiile de baza trebuie sa stii ca laptopul are disponibila tehnologia Asus Sonic Master Lite ce permite lui K56C sa ofere o tehnologie audio de inalta calitate.

Siguranta datelor
Notebook-ul Asus K56C ofera o experienta neintrerupta precum smartphone-urilor, datorita tehnologiei Asus Super Hybrid Engine 2. Asta permite notebook-ului sa reporneasca sistemul din modul de asteptare in doar 2 secunde, asta chiar si dupa o perioada de pana al doua saptamani, in plus pe langa toate acestea, securizeaza si salveaza datele tale in mod automat atunci cand nivelul autonomiei bateriei scade sub 5 procente.

Viteza mai mare la transferul datelor
Notebook-ul Asus K56c detine port USB 3.0, asta permite o viteza de transfer cu pana la 10 ori mai mare decat in cazul porturilor USB 2.0.

Aspect Business
Cei care doresc si un aspect placut al laptopului, nu doar performanta, trebuie sa afle ca Asus K56CM are o grosime de 21 mm chiar daca acesta detine si unitate optica DVD, iar greutatea este de doar 2,3 kg. Asta inseamna aspect placut si mobilitate. In plus, Asus foloseste un aluminiu rezistent la zgaraieturi.

Tastatura este una ideala, tastele perfect distantate ce asigura pe langa o experienta placuta si confort cand vine vorba de praf sau apa care poate fi inlaturata foarte usor atunci cand este cazul fara sa afecteze cu ceva. Touchpad-ul este unul receptiv, dupa instalarea driverelor pe care le gasiti in cutia laptopului, veti descoperi functii si accesibilitate completa, mai ales pinch to zoom, scroll cu doua degete si swipe.

Autonomia bateriei
Autonomia bateriei laptopului este una foarte buna, desi are doar 4 celule, Asus aduce in prim plan o functie tehnologica menita sa economiseasca resursele pe o perioada indelungata, de pana la 3 ore.

Dotari multimedia
Laptopul Asus K56CM-XX011D are parte de multe dotari avand in vedere grosimea si greutatea sa, detine o unitate optica DVD-RW Multi Recorder, cititor de carduri SD, camera foto secundara HD, sistem audio Altec Lasing de calitate datorita sistemului SonicMaster Life. Porturi de conectivitate USB 2.0 si 3.0, iesire audio de tip jack 3.5 mm, mufa HDMI.

Plusuri:
– Design placut din aluminiu
– pret foarte bun
– procesor Intel Core 5 de ultima tehnologie
– placa video dedicata de 2 GB nVidia GeForce 635M ce ofera experiente avansate pentru jocuri
– USB 3.0
– tastatura chiclet

Minusuri:
– Lipsa bluetooth
– lipsa tastatura luminata

Vezi cel mai bun pret pentru Laptopul Asus K56CM-XX011D

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Yamasha 11-03-2013 - 09:42

nu e un review in adevaratul sens al cuvantului, sunt doar niste specificatii puse cap la cap, mi-ar fi placut sa vad un test in jocuri, sa vad un program pus la munca, dar…se pare ca e doar un articol pentru comisionul din afiliere.

Comentariile sunt inchise.