Acasa Jocuri La revedere Flappy Bird

La revedere Flappy Bird

by Dragos Schiopu

flappy_bird_2Probabil toata lumea cunoaste Flappy Bird, jocul minimalist care a reusit sa se descarce pe mi de dispozitive, atat pe iOS cat si pe Android.

Cu toate acestea, Flappy Bird a fost ieri indepartat din magazinele celor doua sisteme de operare, toate acestea doar la cateva ore dupa ce creatorul acestui sindrom a avertizat ca popularul joc este foarte aproape de un deces, fiind chiar un lucru inevitabil de altfel.

Jocul pentru telefoanele inteligente a luat cu asalt piata de telefonie mobila, chiar daca acesta este gratuit, conform relatarilor acesta a adus venituri de peste 50.000 de dolari doar din publicitate. Flappy Bird a fost descarcat de peste 50 de milioane de ori, castigand 47.000 de clienti doar din App Store.

Dupa ce jocul a ajuns pe locul unu ca si descarcari in Google Play Store si App Store la sfarsitul lunii trecute, mai multe formatiuni din mass-media au incercat sa explice fascinatia utilizatorilor fata de acest joc, un joc care de altfel este unul pixelat semanand foarte mult cu Super Mario.

Nu se stie inca de ce jocul a fost eliminat din magazine inca de ieri, totusi, Nguyen, creatorul aplicatiei a relatat ca este coplesit de succesul pe care jocul il are, totusi, nu pare un motiv foarte plauzibil.

Daca inca va apare jocul in Google Play Store sau App Store cu siguranta veti intampina o eroare in incercarea de a il descarca. Cu toate acestea, dezvoltatorul jocului a mai anuntat ca se va ocupa in continuare cu creatia de jocuri, insa, mai spunand inca o data ca deja celebrul Flappy Bird nu a fost si nu va fi de vanzare.

Cu siguranta acest joc nu a fost proiectat in asa fel incat sa aiba un succes asa de colosal, totusi, ramane de vazut daca vom afla mai multe detalii despre ceea ce se va intampla cu acesta. In concluzie, cei care aveti jocul deja instalat pe telefon ar trebui sa fiti foarte bucurosi.

Mai multe detalii despre Flappy Bird aveti aici!

s-ar putea sa-ti placa