Acasa Jocuri Flappy Bird, jocul care face furori in intreaga lume

Flappy Bird, jocul care face furori in intreaga lume

by Dragos Schiopu

Probabil ai auzit zilele acestea de la unul sau mai multi prieteni de jocul Flappy Bird. Sau poate chiar tu l-ai incercat. In orice caz, daca intrebi orice persoana care se joaca Flappy Bird ce parere are, prima reactie va fi cu siguranta ,, Te distruge psihic, nu il descarca!”. Odata ce ai inceput sa joci, nu te mai poti opri. E ca un drog.

screen568x568
Pentru cei care nu stiu ce e Flappy Bird, ei bine este un joc minimalist care nu are cine stie ce grafica, in care tot ce trebuie sa faci este sa mentii echilibrul unei pasari astfel incat sa nu se loveasca de niste tuburi (seamana izbitor de mult cu cele din Mario). Castigi un punct de fiecare data cand treci de un tub. Jocul in sine nu este foarte atragator, nici foarte amuzant de jucat, dar pur si simplu nu te poti opri. Iti doresti sa faci un highscore cat mai mare si este frustrant cand vezi ca nu poti sub nicio forma sa treci de 10.

1795738_684465774947295_1731684484_n

Curioasa fiind am descarcat jocul. La inceput nu treceam de 3. Apoi, inceput, incet, dupa ce m-am enervat de-a binelea si m-am abtinut de  cateva ori sa nu imi trantesc telefonul, am reusit sa ajung la 57. O adevarata performanta. Jocul este foarte greu, probabil din aceasta cauza iti doresti sa te autodepasesti.  De ce este jocul atat de dificil? Pentru ca miscarile pasarii sunt foarte greu de controlat, o simpla atingere gresita facandu-te sa pierzi.

flappy_bird_2
Flappy Bird s-a bucurat de 76.000 de recenzii de cand a fost lansat in mai, anul trecut. Ca sa intelegeti cat de popular este, aplicatia Twitter pentru smartphone are parte momentan de aproximativ 62.000 de recenzii. Cu siguranta acest joc este un fenomen, la fel ca Doodle Jump, Temple Run sau Candy Crush. Asadar, daca nu ati incercat inca si va doriti sa o faceti, fiti siguri ca aveti nervi de otel si mult,mult calm. Succes!

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Alina 05-02-2014 - 08:22

Nu am curajul să-l instalez. S-ar putea să pierd ore bune jucându-mă la el. Am văzut că şi în App Store (Apple) este pe primul loc.

Mihai Ioan 07-02-2014 - 16:47

E ok! Cum spune si Dragos, merita putin curaj, Iar daca dependenta isi face aparitia, avem medicamentul perfect.

Dragos Schiopu 07-02-2014 - 12:31

Alina, eu zic ca merita putin curaj.

Comentariile sunt inchise.