Acasa Telefoane Care aplicatii consuma imediat bateria telefonului?

Care aplicatii consuma imediat bateria telefonului?

by Dragos Schiopu

lbAtunci cand vine vorba despre telefoanele inteligente cu totii ne punem o intrebare: „De ce se termina asa de repede bateria”. Astfel, cei de la KS Mobile au realizat un studiu pentru a reusi sa afle care dintre aplicatii consuma cel mai repede bateria.

Chiar daca, cu siguranta, multi nu se asteapta la aceste rezultate, se pare ca unele dintre cele mai utilizate aplicatii se afla in topul clasamentului in ceea ce priveste aplicatiile care epuizeaza imediat bateria telefonului. Pe primul loc se afla aplicatia care se regaseste pe aproximativ 200 milioane de dispozitive din intreaga lume, Camera 360, o aplicatie grozava si usor de folosit. Urmatorul loc este ocupat de  aplicatia celor de la Microsoft si anume Outlook, care ofera utilizatorilor 8 teme de culori diferite, insa chiar acest fapt face din aceasta aplicatie una dintre fruntasele topului, care precum Camera 360, prin faptul ca ofera cat mai multe posibilitati si moduri de lucru utilizatorilor, reuseste sa consume foarte repede bateria telefonului.

Printre aceste aplicatii se mai numara si Candy Crush Saga, cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute jocuri de pe dispozitivele mobile care continua sa faca ravagii in randul utilizatorilor, in special datorita faptului ca reprezinta un mod placut de a ne petrece timpul liber si fata de alte jocuri, nu este asa de complicat.

In acest top mai apar si alte cateva titluri celebre precum Fruit Ninja, Temple Run 2, Racing Moto, precum si aplicatiile de TV online.

Specialistii ne sfatuiesc ca atunci cand folosim unele aplicatii sau jucam unele jocuri, ar fi bine sa oprim conexiunea la internet, bineinteles in ceea ce priveste jocurile si aplicatiile care nu necesita accesul la internet si sa ne asiguram ca nu avem pornit GPS-ul, toate aceste pentru a mai adauga cateva minute la durata de viata a bateriei.

Mai in gluma mai in serios, cercetatorii afirma ca cel mai bine ar fi sa avem un telefon special doar pentru a ne juca si a folosi unele aplicatii, iar un alt telefon pe care doar sa il privim si sa ne bucuram de durata de viata a bateriei, asta bineinteles, daca ne incadram in randul celor care se plang in fiecare zi ca li se descarca imediat bateria.

s-ar putea sa-ti placa