Acasa Tehnologie La multi ani, Mac!

La multi ani, Mac!

by Dragos Schiopu

La aniversarea a 30 de ani de la aparitia Mac-ului, Apple a adaugat o sectiune speciala, „La multi ani, Mac”, in App Store.Aceasta sectiune ofera link-uri rapide catre oferte de aplicatii Apple, cum ar fi OS X, iPhotos si programe iLife, dar si alte programele profesionale,semnate de Apple: Final Cut Pro si Logic Pro X. In plus, ofera si o selectie de „Aplicatii uimitoare” si „Jocuri excelente”. Toate acestea sunt selectii speciale ale Apple pentru a „capta spiritul a ceea ce face compania Apple pentru a fi atat de extraordinara”, spune un reprezentant al Apple.

Steve-Jobs-Mac-001

In plus fata de ofertele aplicatiilor, sectiunea „La multi ani, Mac” are un link catre site-ul Apple care exploreaza cei 30 de ani de Mac, o sectiune speciala a site-ului care descrie utilizarea a diferite modele Mac de-a lungul anilor de catre artisti importanti si profesionisti creativi.The Macintosh 128K a fost initial lansat pe 24 ianuarie 1984 si, in ciuda celor 30 de ani de progrese in domeniul serviciilor hardware si software, platforma are inca unele asemanari surprinzatoare cu cea initiala.

Sistemul grafic de operare al Apple a oferit o noua, dar  totusi familiara abordare de calcul, una care a permis interactiuni noi cu datele si crearea de continut. Sistemul de operare a avansat de-a lungul anilor, devenind din ce in ce mai usor de utilizat. Cu toate acestea, chiar daca iOS defineste Mac, producatorii probabil au creat aplicatiile pentru platforma care defineste capacitatile unui utilizator.

Apple-sfideza-pietele-cu-vanzarile-de-PC-uri-Mac

Daca aveti aplicatiile potrivite pentru sistemul dumneavoastra, atunci puteti obtine aproape orice aveti nevoie rapid, in timp real si cu rezultate care pot fi profund satisfacatoare. Astfel, multe dintre aplicatiile pe care Apple le contureaza in sectiunea de sarbatorire a celor 30 de ani din App Store, ar putea fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va imbunatati experienta dumneavostra cu Macintosh.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

andrei 28-01-2014 - 14:16

la multi ani Mac

Comentariile sunt inchise.